WiFi Smart Zásuvky EÚ DE Vymeniteľné Odnímateľný zo Steny Doskou Inteligentný Život Tuya Aplikácie Ovládanie Práce s Alexa Echo Domovská stránka Google

€27.12

-40%

€45.20

Nový produkt

1 položky

Štítky: rýchlosť páky vw beetle, kefa 0 prikladanie masky, brunhilda cairo dri tip, bruno telo obliečka na vankúš, bruch akryl kolisky, bruh dievča skateboards, rýchla redukcia červ 36, kefa 6 akrylových nechtov, frázy prípade silikónové.

modname=ckeditor

WiFi Smart Zásuvky EÚ DE Vymeniteľné Odnímateľný zo Steny Doskou Inteligentný Život Tuya Aplikácie Ovládanie Práce s Alexa Echo Domovská stránka Google

Vlastnosti Produktu:

1.WiFi Nová Aktualizácia Smart Pätica: Odnímateľný a odnímateľný zo steny doskou,s uvedením vášho inteligentného domu s oveľa viac pohodlia a možnosti voľby, pričom iba jedna stena, doska.Ľahko nahradiť pôvodný zásuvky s iným prepínač alebo iné farbu uprednostňujete, a už viac musieť zakúpiť ďalšiu stenu dosky.Iba jedna stena, doska je dosť ešte jedna 1/2/3 Gang prepínač.

2. Ovládať z ktoréhokoľvek miesta : nové inteligentné zásuvka funguje pomocou Inteligentného Života/Tuya inteligentná aplikácia, ktorá vám pomôže pripojiť sa váš inteligentný prepínač do vášho domova 2,4 Ghz Wi-Fi.Môžete na diaľku ovládať niektorý z týchto zásuviek kdekoľvek chcete s aplikáciou.

3. Časovač a Plánovanie: Vypnite pripojené zariadenia a vypnutie v stanovenom čase.Plán obývacej izbe svetlo zapnúť ráno, alebo naplánovať vaše deti' lampa vypnite a dajte im vedieť, že je spaním pre svoju vlastnú potrebu.

4. Hands-free Hlasové Ovládanie : inteligentný zásuvka je kompatibilný so Alexa, Google Domov a IFTTT podporované zariadenia pre jednoduché ovládanie hlasom.Zadarmo ruky ovládať pripojené zariadenia, kedykoľvek budete potrebovať a kdekoľvek sa vám páči.

5. Ovládanie pomocou jednej Aplikácie: Smart Života/Tuya smart app pracuje s množstvom inteligentných domov zariadenia, umožňujúce jednoduché ovládanie vášho domova z akéhokoľvek Android alebo iOS zariadení.Č Hub Potrebné .A dokonca si prístroj zdieľať funkciu, aby sa členovia vašej rodiny na ovládanie všetkých zásuviek spolu.

Parameter:

Pracovné Napätie:AC 110-240V(50/60Hz)

Normálne Zaťaženie Výkon: ≤3000W

Výstup:16A(Max.)

Maximálny hruška výkon:3600W

Bezdrôtový Protokol:WiFi 2,4 GHz

Bezdrôtový štandard:IEEE802.11.b/g/n

APLIKÁCIA:Smart Života/Tuya

Hlasové Ovládanie:Alexa/Domovská Stránka Google&Q:

1.Otázka:Je potrebný rozbočovač na pripojenie zásuvky?

Odpoveď:Nie,nie je potrebný rozbočovač.

2.Otázka:Funguje to s Domovská stránka Google?

Odpoveď:Áno,to je tiež kompatibilný s Alexa pre jednoduché ovládanie hlasom.

3.Otázka:môžem nahradiť a nainštalovať smart switch do zásuvky nástenné dosky?

Samozrejme, môžete EÚ spínač a EÚ zásuvky sú schopní zdieľať rovnakú stenu dosky.

4.Otázka:môžem sa pripojiť na môj 5G wifi siete?

Odpoveď:Nie,naše šikovné zásuvky môže pracovať iba s 2,4 GHz wifi protokol.

5.Otázka:môžem zdieľať ovládanie pomocou členovia mojej rodiny?

Odpoveď:Áno,zariadenie podiel je k dispozícii pre smart zásuvky.modname=produkty&cols=5&colspace=10&rowspace=10&showName=true&showPrice=true

Ovládanie Hlasom Alexa/Domovská Stránka Google
Normálny Výkon Záťaže Menšia alebo rovná 3000W
Bezdrôtový Protokol WiFi 2,4 GHz
Podpora APLIKÁCIÍ Áno
Výstup 16A(Max.)
Bezdrôtová Komunikácia WIFI
Package Áno
Bezdrôtový štandard IEEE802.11.b/g/n
APLIKÁCIA Inteligentný Život/Tuya
Maximálny hruška moc 3600W
Použitie Prepínač
Pracovné Napätie AC 110-240V(50/60Hz)

Súvisiace produkty