KNLPJYQ Dievčatá Čipky up Plavky jednodielne Plavky Deti Plávanie Šaty 2019 Retro plavky Deti Tlač Sukne

€12.38

Nový produkt

1 položky

Štítky: uv lampa na nechty, 36 led, tablet mount 300300, nálepky dobrý vinyl, top e legíny veľkosť, reproduktor sony sgp321, top dorado produkty, kufre trk 502 x, kufre výkonný, leštenie ráfiky.

1. Prosím nechať celé meno, keď si zakúpite ubezpečte sa, že aby štandardne spracované. 2. Skontrolujte si svoju veľkosť a porovnať ho veľkosti grafu.Prosím, aby 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie. 3. Vzhľadom na rozdiel medzi počítačové monitory, svetlá, fotografické equitment atď., Položka skutočné farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť.

1.Tapetujem.sk podporuje Visa, Paypal, Boleto, MasterCard, Maestro Debetnej Karty, Western Union, Webmoney, QIWI a bankovým Prevodom prostredníctvom bánk. 2.Ak máte ešte nejaké otázky na platobné, neváhajte nás kontaktovať.

1. Prosíme o potvrdenie vašej adrese pred objednávky.Budeme posielať položky do 2 až 5 dní po systém potvrdí kupujúci platby. 2. Položky sú dodávané podľa Tapetujem.sk Štandardná Doprava, ePacket, Čína Príspevok Registrované Vzduchu Post dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 35 bussiness dní.Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 60 dní. 3. Ak chcete získať položka rýchlejšie, prosím, kontaktujte nás platiť ďalšie náklady na dopravu, tovar bude dodaný prostredníctvom UPS, DHL, TNT, EMS.Môžete získať položky do 3 do 8 pracovných dní. 4. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, kupujúci sú zodpovední za ciel.

1. Ak kupujúci vráti položky do 15 dní od kupujúcich prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Prosím, kontaktujte nás a my vám vrátenie peňazí alebo výmenu jeden na vás.Avšak, kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky, vrátil sa do svojich pôvodných podmienok. 2. Ak sa zobrazí nesprávne položku, prosím obrázka položky ak sa miesto má chybu a poslať k nám, budeme kontrolovať, či je problém s kvalitou, a potom vám pošleme na ďalší pre voľný ak má problém s kvalitou.

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať 5 hviezdičiek spätnú Väzbu a veľmi vážime. 2. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade pred ochodom negatívnu spätnú väzbu alebo otvoreného Sporu.Dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy, a aby ste spokojný.

Materiál Spandex
Vzor Typ Kvetinový
Číslo Modelu 12111030
Štýl Letné Dievčatá Pláž nosiť bez Rukávov
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Šport Typ Plávať
Veľkosť S M L XL 2XL
Farba Ako Fotografia Zobraziť
Názov Značky KNLPJYQ
Pohlavie Dievčatá

Súvisiace produkty