6Pcs WebCam Pokrytie Mobilného Telefónu ochrany Osobných údajov Nálepky Univerzálny Fotoaparát Pokrytie pre PC MacBook Počítač, iPad, Smartphone Echo Mieste Tablet

€0.70

-35%

€1.08

Nový produkt

1 položky

Štítky: spot wifi, kryt notebooku webkameru, nálepku webkamera, kryt kamery, echo 2, echo, echo dot 3 podpora, echo dot 4, led spot wifi, led smart mieste.

Funkcie:

- Pevné, trvanlivé, pretože silné Nano gél poskytuje trvanlivé a spoľahlivé spojenie medzi zariadeniami a webkamery kryt.Tiež, lepidlo môže byť ľahko aplikovať a odstrániť z prístroja bez akejkoľvek stopy.

- Webcam Kryt len jeden jednoduchý pohyb prsta, Posuňte Webcam Kryt otvorený, keď budete potrebovať.Zatvorte ho, keď nemusíte, blockingpotential hackeri.Jedinečný dizajn umožňuje jednoducho vychutnať si bezpečné digitálny život.

- Super tenký dizajn, dokonalé krivky hrany a extra mini veľkosť, čo znamená, že nie je možné dokonale kombinovať s vašou väčšine zariadení.Kamera Kryt je len 0.027 palca tučný a nie je cítiť jej existenciu, keď je notebook veko zatvorené

Špecifikácie:

Veľkosť: 18 * 9 * 0.7 mm

Materiál: ABS plast + silné lepidlo späť

Zoznam Balíkov:

6 * Fotoaparát Zahŕňa

Poznámky:

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba, ďakujem.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

Tvar Oválne
Číslo Modelu Nové

Súvisiace produkty