Umelecké Sprchový Záves Atrament Maľovanie Slivkové Kvety Módne Vaňa Príslušenstvo s Háčikmi Nepremokavé Polyesterové Tkaniny Kúpeľňa Decor

€16.95

Nový produkt

1 položky

Štítky: peugeot kapota vzpery, maroko dekorácií na stenu, sklenený hrniec zavlažovanie, iphone s6 silikónové, sklo poco x 3 nfc, priemyselné páčidlo, maroko pätka plášťa, grosgrain netkaných, iphone krúžok orange.

☆ Popis výrobku:

Dokonale vyzdobiť vašu kúpeľňu, módne a krásny darček pre vašich priateľov alebo príbuzných.Dúfame, že sa vám zdravé a čisté rodinu životné prostredie.Sprchový záves umožňuje vychutnať čerstvé a čisté životné prostredie každom kúpeli.

☆Nepremokavé a Proti plesniam:

Tento sprchový záves je vodotesný.Voda bude kĺzať mimo ľahko.Textílie odolať namáčanie a to je proti plesniam.Funguje to perfektne, bez podšívky.To môže zabrániť, aby sa voda sprej účinne, zatiaľ čo vy sa osprchujte.

☆ UPOZORNENIE:

1. Pranie v práčke, ruky umyte alebo utrite vlhkou handričkou. 2.Vzhľadom na rozdiely v počítačové monitory displej, tam môže byť sligh farebné variácie medzi skutočného produktu a obrazovky. 3.Tam bude mierny rozdiel v produkte veľkosti vzhľadom na ručné meranie.

☆ ZOZNAM BALÍKOV:

1 * Sprchový Záves a 12 háčiky

Kontaktovať nás môžete prispôsobiť unikátny sprchový záves, ktorý vám patrí。

Materiál Polyester
Štýl Moderné
Vzor Kvetinový
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty