CARMANHAAS Sférické so Zameraním Objektív 2 Ks Dia.30 mm FL. 125 mm kremenného 1,5 KW Stroj Laser 1064nm Focus Objektív Loptu

€105.29

-7%

€114.44

Nový produkt

1 položky

Štítky: objektív loptu, co2 zameranie, reset poistka 80a, poistku 80a, objektív box futbal, vozidlo poistka 80a, focus objektív usa, zadarmo objektív loptu, din poistka 80a, bystronic laser.

Vitajte na Carman Haas

Upozornenie: Sme výrobcom šošovky lasera a iné laserová optika pre laserové stroj, ak váš počet nie je nad 50pcs, kontaktujte, prosím, on-line služby, alebo prostredníctvom e-mailu.

Mateial: kremenné sklo Priemer: 30 mm, FL: 125 mm Pre tento predmet sme dostali 2 druh hrúbka, prvý je 3.2/5,8 mm, druhý je 3.2/5,5 mm.Skontrolujte prosím váš stroj vybrať správnu hrúbku.

Collimating objektív a zaostrite šošovky sú aplikované v fiber laser systerm.Substrátov oboch šošovky sú kremenné sklo.Dvojité Strany potiahnuté s AR.S cieľom minimalizovať sférické aberration, sme zvyčajne poradiť našich zákazníkov používať doublet-prvok sférické šošovky montáž dizajn.Sme prísne kontroly kvality prostredníctvom vynikajúcich optických zariadení výroba a špičková náterových technológií, zabezpečiť našim zákazníkom najvyššiu kvalitu šošovky.Tieto šošovky sú široko používané v rezanie laserom, laserové zváranie, laserové systémy, obklady a tak ďalej.

·

O Cla

1. Všetky produkty, doprava v zahraničí môže spôsobiť tarify.Prosím vedieť aj o vašej krajine dovozu politiky.Všetky produkty CARMAN HAAS predaj predvolené FOB obchodné podmienky, kupujúci bude mať svoju zodpovednosť na všetkých druhoch daní v ich krajine.Ak máte špeciálne požiadavky, o vyhlásenie, prosím zanechať správy pre nás, keď urobíte objednávku.

2. Doprava z miestnej krajine (Nemecko/USA/Rusko) nemá žiadne dovozné clá potrebné.

Všetky balíky do Brazílie potrebné CPF číslo DHL/UPS/Fedex/EMS.

Všetky balíky do Argentíny potrebné CUIT číslo DHL/UPS/Fedex/EMS.

Všetky balíčky od Čile potrebné RUJE číslo DHL/UPS/Fedex/EMS.

Všetky balíky do Ruska potrebujú, celé Meno ( krstné meno, Stredné meno, priezvisko )

Návrat Politiky

1. Všetky položky predávané sú úplne nové s originálnom obale. 2. Dostal zle item/Vadný položky : prosím, dajte nám fotku a napíšte nám do 7 dní od dátumu, kedy dostanete produktu. 3. Výmena položky : pls vrátená do 7 dní od dátumu, kedy dostanete výrobku,je kupujúci zaplatiť poplatky za doručenie.Tovar musí byť v pôvodnom stave.Nebudeme uhradiť spiatočnou adresou. 4.Neakceptujeme návrat : ak ste odmietol tovaru, pretože dovozného cla,daní a poplatku na Náš pracovný Čas je od 9:00-18:00, kontaktujte, prosím, whatsapp, ak tam nie je pracovným časom.

Použitie Optické
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia ŽIADNE
Materiál Kremenné Sklo
Tvar 1st Concave-Convex, 2nd Convex-Convex
Štruktúra 1st Concave-Convex, 2nd Convex-Convex
Názov Značky CARMAN HAAS

Súvisiace produkty