YJZT 13.9*12.6 M Najúžasnejší Chlapec Street Dance Extrémny Šport Fitness Auto Samolepky Príslušenstvo C30-0029

€0.93

-40%

€1.55

Nový produkt

1 položky

Štítky: apple airpod reťazec, aipod prípade, airpod prípade plastov, cool uterák, airpod prípade srdce, airpod pokožky, airpod prípade obuvi, airpod prípade mužov, airpod prípade snoopy, airpod prípade dúha.

YJZT 13.9*12.6 M Najúžasnejší Chlapec Street Dance Extrémny Šport Fitness Auto Samolepky Príslušenstvo C30-0029 o ur nálepka má 3 časti:

Podkladového Papiera Nálepky Jasné Prenos Pásky

1 Očistite povrch, kde kotúča, ktorý bude inštalovaný

2 Pomaly odstránili podkladového papiera uistite sa, že vaše odtlačkový stále prilepené na jasné prenos pásky.Ak je súčasťou vášho odtlačkový výťahy s podklad, stlačte podkladového papiera späť dole pred kým to ostane prilepené na prenos pásky.

3 Akonáhle vaše odtlačkový je lúpané preč od podkladu, line up & umiestnite deca proti povrch, na ktorý bude aplikovaný.

4 Pomocou kreditnej karty, squegee, alebo niečo podobné na hladké dole otlačkom, uistite sa, že je úplne prilepené na povrch.

5 Pozorne & Pomaly, vyberte prenos pásky z vášho otlačkom, uistite sa, že vaše odtlačkový je prilepené na povrch.Ak ste pozrite si časť kotúča, nezbavuje z prevodu pásky, stlačte ho naspäť na povrch, a zopakujte postup

Umiestnenie Nálepky Zadné Sklo
Položka Druh Nálepky
Druh Lepiť Nálepky
Dizajn Karikatúra
Balenie Nie Zabalené
Kategória Nálepky
Položka Šírka 12.6cm
Druh Materiálu PVC
Názov Modelu C30-0029
Položka Priemer 0cm
Typ Nálepky Auto Tela
Položka Dĺžka 0cm
Model Iné
Názov Značky YJZT
Položka Výška 13.9cm

Súvisiace produkty