1PC, ktorí Chcú Uverejniť Nálepky Kawaii N-Krát Poznámky Papiernictvo Plánovač Memo Pad Poznámok Záložku Roztomilý Office Dekorácie

€1.48

-22%

€1.90

Nový produkt

1 položky

Štítky: roztomilý list papiera, roztomilý papier, Poznámka, poznámka pad, kawaii, papier napísať, grid memo pad, poznámka lepkavé, memo, galaxy memo pad.

Názov:Japonské čerešňové kvety sezóny poznámka štýl:4,Ako je to zobrazené Na stránke: 30 Produkt Veľkosť: cca. 42*60 mm, ako fotografie; Hmotnosť:50g Výrobku materiál: Špeciálne papier

Doprava:

Prosím, rešpektovať!Sme medzinárodná predávajúci od pevninskej Číne.prosím, trpezlivo čakať!Sme zvyčajne poskytujú medzinárodné štandardné letecky.To môže trvať približne 10 až 30 pracovných dní po doručení.Ak máte akékoľvek otázky alebo nejaké špeciálne požiadavky, prosím, kontaktujte nás.Odpovieme do 24 hodín, pretože tam je časový rozdiel medzi nami.Ďakujeme za pochopenie.

Dopravca Meno / Odhadovaný Čas / Transfer Sledovanie Služby

DHL: / približne 3-7 dní / www.dhl.com

EMS: / približne 3-7 dní /

ePacket: / O 7 až 15 dní / www.usps.com

Čína Príspevok Letecké spoločnosti: / o 10-30 dní / www.17track.net / IndexEn.html

Ak potrebujete rýchle dodanie za lacné ceny, kontaktujte nás.

Poznámka: Počas prepravy, kupujúci zodpovedá za daní, ciel a všetky ostatné náklady!Všetky položky by mali byť odoslané na Tapetujem.sk overené adresy.

Predaj:

Ak ste nespokojní so projektu z akéhokoľvek dôvodu, môžete uviesť to v priebehu jedného týždňa po obdržaní projektu.Raz sme prijímať položky, pošleme vám plnú náhradu spolu s lodné náklady.Avšak, je kupujúci by mal platiť pre návrat.

Spätná väzba:

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby rozvoj nášho podnikania, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, úprimne vás pozvať na dovolenku nám pozitívnu spätnú väzbu.To bude trvať len jednu minútu.Ďakujeme!

Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, kontaktujte nás pred odchodom akýkoľvek negatívny a neutrálny spätnú väzbu.Budeme sa snažiť v našich silách, aby s vami stretnúť.Ďakujeme!

o nás:

Náš výrobný závod sa nachádza v Číne.V súčasnosti sa prikláňa k "customer first, kvalita prvý, rozumnú cenu" podnikateľská filozofia, poskytovať našim klientom kvalitné služby.

Môžeme poskytovať vysoko kvalitné a konkurencieschopné ceny výrobkov.Vitajte na objednávku.

ŠANCU Obchod

Funkcia Voľné List
na mieru No
Samolepiace Alebo Nie No
Pôvod JP(Pôvodu)
Číslo Modelu 123
Magnetizmus No
Názov Značky CHENG PIN
Veľkosť 42 * 60 mm
Počet na stránku 100
Štýl 4

Súvisiace produkty