Neewer Pomerové Fotoaparát Tabuľka Dolly Jazdca s 22 libier/10 kg nosnosť Skater Hliníkové Tyče Otočná Gumené Kolieska

€18.87

-24%

€25.16

Nový produkt

1 položky

Štítky: pre nechtový jazdca, micro 2 jazdca, posúvač kamery, makro so zameraním železničnej jazdca, led neewer, hliníkové tyče, doska otáčanie stola, hliníkové tyče, dolli, dslr jazdca.

Doprava Zadarmo

Neewer Pomerové Fotoaparát Tabuľka Dolly Jazdca s 22 libier/10 kg nosnosť Skater Hliníkové Tyče Otočná Gumové Kolesá 1/4-palcový 3/8-palcový Závitov Skrutiek na digitálnych zrkadloviek Video Kamery (Black)

Popis:

Mobilný dolly je navrhnutý tak, aby vám pomôže vytvoriť viac dynamické zábery na plochých povrchoch, ako sú napríklad tabuľky, zem, a pod, pridávať v pohode video, digitálnych zručností, alebo len tak, aby bolo jednoduché pre vás urobiť svoje vlastné kreatívne projekty ručný HD videokamera, video-ready DSLR, alebo profesionálne videokamery.

Funkcie nastaviteľné hliníkové tyče, stupnica známok, otočná gumové kolesá, a 1/4-palcový 3/8-palec otvory pre skrutky.Presná mierka na disku pomáha posúvajte fotoaparát v správnom smere, s červeným zámok skrutku.

1/4-palcový 3/8-palcový Závitov Skrutiek umožňuje pripojiť fotoaparát priamo na dolly, alebo použiť formulovať rameno alebo loptu hlavou pre streľbu na akomkoľvek uhle chcete.

Jeho skate dizajn umožňuje sledovať činnosť, sledovať váš predmet, držať krok s dynamickým scenáre, pri zachovaní zábery, ktoré sú stabilné, hladké a dramatické.

Otočná gumené kolieska umožňujú strieľať ticho a hladko a prispôsobiť streľbe pokyny, ako sa vám páči.

Hliníkové tyče sú nastaviteľné.Môžete ich nastaviť pre priamu cestu, krivky alebo úplné kruhy.Prúty zostatok bol testovaný zabezpečiť stabilné, bezpečnú jazdu pre vášho fotoaparátu zariadenia.

Špecifikácia:

Farba: Čierna

Materiál: Hliníková Doska s Gumené Kolieska

Priemer kolesa: 2.25 palcov/5.7 cm

Nosnosť: Až 22 libier/10 kg

Obsah Balenia:

1 x Pomerové Fotoaparát Tabuľka Dolly (Black)

Poznámka:

Kamera, smart phone, hot shoe mount a telefón svorka NIE sú zahrnuté.

Fotografie:

Package Áno
Názov Značky neewer
Číslo Modelu 10089621

Súvisiace produkty