CJLS-2 ťahať lano výtlak kábel senzora snímača posunutia prúd 4 ~ 20mA napätie 0-5V

€402.28

-4%

€423.44

Nový produkt

1 položky

Štítky: prírodné vlasy, parochne zborovej, zrkadlo ktm 390 duke 2018, dámske mokasíny krásne, top gun tričko gohstrider, cardgolder louis vuitton, kontaktné šošovky prípade, denné, muži pruhované tričko vrecku, disney papierové taniere poháre, lucien piccard muži hodinky.

Popis produktu

CJLS/SLS - 02 Série lano posuv snímača / drôt výtlak snímač sa skladá z opticko-obstaranie časť (čiastkových encoder, absolute encoder, uhlové posunutie senzor, presnosť odpor, atď.) a sada mechanických shell zariadenia.Shell pomocou Hliníkovej Zliatiny oxidácia materiálu, povrchovej úpravy, tvrdosť a odolnosť proti opotrebeniu; tlak a šok, adaptovať sa na vysokej teploty a vysokého tlaku, a iné ostré príležitosti; drôt pre importované z nehrdzavejúcej ocele drôty lana, drôtených lán a vonkajší povlak, silná odolnosť proti korózii, vysoká pevnosť, non zdvíhateľnej vinutia pružinový mechanizmus dovoz; výroba z nerezových materiálov, odolnosť voči korózii, riadok stabilitu.Úžitkový vzor má výhody kompaktná konštrukcia, malé inštalácie priestor, dlho, meranie vzdialenosti, pohodlné a flexibilné, a vysokú presnosť merania.

CJLS/SLS - 02 drôtu (lano) výtlak snímač sa používa na meranie dĺžky snímač 0-1000mm lineárna vzdialenosť, analógový a digitálny výstup, štandardizované rozhranie, môže byť trvanlivé, vhodné najmä pre krátke vzdialenosti, vysoké rozlíšenie príležitostiach.Hlavné vlastnosti: pohodlná inštalácia, inštalácia je vybavený náhradné elipsoidu, ing potrebám rôzne výber; malé inštalácie priestor, nízka inštalácia ťažkostiach; bez smeru, mechanické odchýlky nemajú vplyv na presnosť merania; široko používané v lineárnej železničného systému, hydraulický valec systém, teleskopický systém, skladovanie určenia polohy, tlaku strojov, papiera, stroje, textilné stroje.Klampiarske stroje, baliace stroje, tlačiarenské stroje a zariadenia, úroveň ovládania nástroja, stavebné stroje a iné súvisiace rozmery a pozíciu kontroly; externé PLC Dvoch metrov, MCU, a tak na systém zberu.

Parametre výrobku:

Parametre výrobku Prefix = "O" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office"

Hlavné technické parametre

Signál typ výstupu

Digitálny výstup S G

Analógový výstup V/MA/R G

výstup charakteristika

TL square wave

Paralelný výstup, SSI Rozhranie, autobus

RS485

Napätie ( V ): 0-5V , 0-10V , 1-5V

Prúd ( MA ): 4-20mA , 0-20mA

Odpor ( R ): 0-5k Omega, 0-10K Omega ostatné

Napájacie napätie

DC5V , DC5-24V

DC12V , DC24V

Meranie ťahu

0-1000mm

Maximálny vratné rýchlosť

1000

Riešenie napájania

0.02 , 0.025 , 0.05 , 0.1

Základné infinitesimal

Priemer drôtu špecifikácia

Phi 0.6

Phi 0.6 0.7 Phi

Lineárne presnosť

0.05%FS

O 0,1%FS

Pracovné vytiahnite

o 6N

pracovná teplota

-25 C ~ +85 C

Teplota skladovania

-35 C ~ +95 C

hmotnosť

600 g

Životnosť

> 1 * 10 6 druhej

Stupeň ochrany

(IP54 štandard ) Alebo vlastné

Typ snímača

Drôtové potenciometer

Poznámky k inštalácii

1. Použite spodný 4 Pevné otvory pre skrutky ing stránky a stroj inštalácie priestor zariadení Priamo nainštalované alebo inak chránené alebo inak Mechanické použitie .

2. Z nehrdzavejúcej ocele kábel inštalácia By sa mala venovať pozornosť horizontálny uhol, ktorý je, ako ďaleko, ako je to možné, aby kábel zo zásuvky, na pohyblivých častí tela Pri práci Horizontálne posuvné ,

3. Udržiavať minimálne uhol Prípustná odchýlka Trinásť DEG) Na zabezpečenie presnosti merania a život kábel .

Štyri kábel telo je vyrobené z nerezovej ocele a fluóru povlak nie umožní byť poškodené vonkajšie sily , Pálenie , A tak na Nadmerné Prach, Nečistoty alebo dosť zničiť ocele kábel ponechané v interiéri kladku alebo zásuvky spôsobí poškodenie kábla , vedúce k dopravy Chybný ťah .

5. Nie je nainštalovaný na stôl alebo pred statickým sedadlom , nepoužívajte list, alebo iné produkty kábel vytiahnuť a nechať okamžité samostatne.To bude mať za následok rozbité káble karosérie a osobnú bezpečnosť .

6. Zrýchlenie vratný pohyb nesmie presiahnuť 1 Meter za sekundu ; Malý rozsah zrýchlenie vratný pohyb výrobku nesmie prekročiť 0,5 Metra za sekundu To spôsobí kábel nefunguje , odpusť nám ani nenesú zodpovednosť za hranicami tohto rozsahu .

7. Ak mechanizmus sa používa pre non-linear motion nainštalujte Prosím zodpovedajúce kladka prevádzky .

textúra materiálu Kov
pracovný princíp Magnetický Senzor
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Snímač triedy Poloha Snímača
Typ Výstupu Analógový Senzor
Názov Značky MIRONG

Súvisiace produkty