MRG Krásne Podložka pod Myš Scenérie Budovy Vytlačené Podložka pod Myš s Malým Mause Pad Hry Počítačové Príslušenstvo Stôl Mat Vyzdobiť Stôl

€2.12

-10%

€2.38

Nový produkt

1 položky

Štítky: macbook podložka pod myš, myš paf, hráč mause pad, zlato podložka pod myš, moderné podložka pod myš, podložka pod myš s kvetinovým, podložka pod myš foto, kôň podložka pod myš, eva podložka pod myš, anti potkan.

MRGBEST Krásne Podložka pod Myš Scenérie Budovy Vytlačené Podložka pod Myš s Malým Mause Pad Hry Počítačové Príslušenstvo Stôl Mat Vyzdobiť Stôl

Poznámka:

1.O veľkosti: veľkosti podložka pod myš je ručne merané, takže tam bude 1-1.5 cm chyba, prosím, prečítajte si pozorne pred nákupom. alebo sa obráťte na náš zákaznícky servis. 2.O zápach: Pôvodne vyrobené, tam bude trochu cítiť v obale.Po rozbalení, prosím, dajte ju

na chladnom mieste, aby nedošlo k expozícii slnečnému žiareniu.Po jednom alebo dvoch dňoch, chuť je v podstate bez chuti.

3. O description :S anti-slip prírodného kaučuku základňu a dokonale hladký povrch, táto myš podložka je určená na pomoc a zvýšenie výkonnosti myši.To je ideálnou voľbou pre hry, práce alebo bežné denné používanie.

4. O Funkciách:

1).Rozšírená a Vhodná Veľkosť:Tento rozšírený podložka pod myš sa zmestí obe klávesnice a myši,a iné stôl položky.Poskytujú perfektný pohyb priestor pre hranie hier alebo do kancelárie.

2).Ultra-hladký Povrch Tkaniny:Optimalizované pre rýchle sťahovanie pri zachovaní vynikajúcej rýchlosti a kontroly počas hrania alebo v práci.Zabezpečuje najjednoduchší myšou, pohyby a najlepšie časy odozvy.

3).Protišmyková Gumová Base:pomocou myši a klávesnice, myši, podložky nie je list alebo presunúť.

4).Nepremokavé výkon:Nepremokavé výkon sa dá zabrániť, do určitej miery poškodenia výrobku spôsobené rozliali tekutinu.Pri úniku kvapaliny na to,čiastočná kvapalina sa posuňte nadol.Súčasne,podložka pod myš ľahko čistiť a prať v práčke.

5.O Farieb: Kvôli streľbe uhol, niektoré farebné rozdiely sú normálne.

1690451024094832

Názov Značky XGZ
Štýl Scenérie budovy vytlačené podložka pod myš
farba Podľa obrázka
Package Áno
Tvar Obdĺžnik
Produkty Stav Skladom
Veľkosť 22x18/25x20/29x25CM
Materiál Gumy + handričkou
Číslo Modelu Scenérie budovy
Názov malá podložka pod myš
Použitie hra, prehrávač
Zamykanie okraj No
Pôvod CN(Pôvodu)
Prispôsobiť príležitosti Home / Office / Games / Dary / Stolný Podložky

Súvisiace produkty