Ovocné Stromy Záhradný Set Súpravou Pre Rezanie Nehrdzavejúcej Ocele Záhradné Náradie Strom Pruner Nožnice Na Plech Nožnice Vrúbľovanie Rezného Nástroja Cca. 21 CM

€1.94

-30%

€2.81

Nový produkt

1 položky

Štítky: clipper špirála nastaviť, madeshow m6 zastrihávač, kostra zastrihávač, plyn kameň, profesionálne nožnice, dieťa zastrihávač, clipper špirála príručka, secateurs na záhrade strom, zastrihávač chĺpkov kemel, htc zastrihávač.

Popis:

Rootstock a scion sú jednoduché na zápas U-cut-cut alebo Ω-cut, rýchle hojenie.

Bude pracovať na mnoho druhov rastlín, najmä ovocných stromov.

Úplne nový, veľmi jednoduché použitie, bude perfektný čistý rez pri každom použití.Vymeniteľné vrúbľovanie čepeľ, čas a úsilie, čepeľ môže byť nahradené.Jednoduché použitie a úsporu času a energie ako tradičné vrúbľovanie metóda

Funkcie:

Rootstock a scion sú jednoduché na zápas U-cut-cut alebo Ω-cut, rýchle hojenie.

Bude pracovať na mnoho druhov rastlín, najmä ovocných stromov.

Úplne nový, veľmi jednoduché použitie, bude perfektný čistý rez pri každom použití.

Vymeniteľné vrúbľovanie čepeľ, čas a úsilie, čepeľ môže byť nahradené.

Jednoduché použitie a úsporu času a energie ako tradičné vrúbľovanie metóda.

Špecifikácia:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Materiál:Nehrdzavejúca Oceľ+Nylon

Čepeľ: Nehrdzavejúca Oceľ

Rukoväť: Nylon

Veľkosť Produktu: Cca. 21 CM

Hmotnosť Výrobku: Cca. 538g

Package Zahrnuté:

A1:

1 x Záhradníckych Nožníc na Vrúbľovanie rezného Nástroja

2 x Lamely

A2:

1 x Záhradníckych Nožníc na Vrúbľovanie rezného Nástroja

2 x Lamely

1 x skrutkovača

1 x Kľúč

1 x Krásne package box

A3:

1X 3 cm Vrúbľovanie membrány

Pokyny:

1. Podržte vrúbľovanie zásob v vrúbľovanie nástroj a stlačte rukoväť vykonať rez, zopakujte tento krok rez stonky od darcu rastlín.Starať sa, aby sa zabezpečilo, že groove je rez v sklade rastlín.

2. Posuňte darcom kmeňových do drážky zásob rastlín, zodpovedajúce rez plochách čo najbližšie.Ak zásob a darcu rastliny nie sú rovnakej veľkosti, zápas na strane.

3. Miesto sterlizing materiál okolo kĺbu, a viažu sa s páskou, sterilizáciu materiálu ochráni proti baktériám a poveternostných podmienok.

4. Použitie pruner znížiť zbytočné konáre zo závodu.

5. Na vrúbľovanie nástroj s "V, U a Ω" čepeľ a na konci listu obaja môžu znížiť, jeden kus lamiel môže byť použitý ako dva kusy čepeľ, takže by ste mali spolu šesť kusov čepeľ.

Poznámka:

1. Uchovávajte mimo dosahu detí.

2. Nepoužívajte na suché alebo staré tvrdé drevo.

3. Použitie pruner znížiť zbytočné konáre zo závodu.

Vážení zákazníci ,akceptujeme Alipay a iné Escrow.V súčasnosti môžete platiť pomocou Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a bankový prevod.

Naučte sa, ako zaplatiť pomocou kreditnej karty .

Naučte sa, ako platiť Bankovým Prevodom,

Naučte sa, ako zaplatiť pomocou Western Union ® , .

Naučte sa, ako platiť s inými spôsobmi.

Zvyčajne,objednávka bude odoslaná do 3 pracovných dní.Predvolené zásielky je Letecky(20-35 dní), ak potrebujete rýchlejšie spôsoby, iní, napríklad EMS/DHL/TNT/Fedex, atď.sú k dispozícii, ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

O dodacej lehoty zásielky.Najviac EÚ a USA, krajín budú doručené do 35 dní, tiež, v niektorých krajinách bude trvať dlhšie(až 60days), ako je Rusko a Brazília.Takže ak môžete,\ \ 't dostať vašu objednávku načas, prosím, kontaktujte nás prvý(don\ \ 't open spor impetuously).V prípade, že objednávka ešte nie\ \ 't dorazí do 75days(Brazília 90days), vrátime vám.

Podporujeme 1 mesiac zadarmo náhrada, ak položky sú rozdelené unartificially (potrebné dôkazy).a 6 mesiacov zadarmo repairment(musíte zaplatiť poštovné za poplatok),a 12 mesiacov zaplatili repairment(tiež musíte zaplatiť poštovné za poplatok).

Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami.Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo.Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Sme závislí na našich zákazníkov, spokojnosť uspieť.takže vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Takže stačí nás kontaktovať! '

Názov Značky ZLinKJ
Dokončovacie Iné
Funkcia Dlhá Dĺžka
Číslo Modelu Rezný Nástroj Nastavenie
Materiál Iné
Prerezávanie Nástroj Typu Záhradné Nožnice
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia ŽIADNE
Pruner Typ Obísť

Súvisiace produkty