MTB Bike Jersey Žena Motocykel Horský Bicykel Jersey racing t-shirt Zjazdové Jersey Muž priedušná Dlhý Rukáv Cyklistické Oblečenie

€8.82

-34%

€13.56

Nový produkt

1 položky

Štítky: polo racing metro rugby, jaguar racing polo, gp polo motocykel, polo sedan racing mriežka, kawasaki racing team polo, mužov bol interiér racing, závodné deti polo, bmw racing polo top, slávny auto polo, eagle závodné rc.

Výber veľkosti

Ohlasovanie veľkosť je založené na typ entity číny.Ak ste šťavy, Alebo majú svalov, alebo ako tesný,

Môžete kúpiť 1-2 menšie ako veľkosť disyorkan.

Dodanie

Doba dodania: 15-25 dní doručenie cez post mel. 7 až 15 pracovných dní s dodávkou express. 2. Dúfame, že príchod svojho položka v čase, ale preto, že je doručenie international, dodávky je veľmi závislé na syarikat kurier a úlohou kastam temps (ak je to uplatniteľné) a úplne mimo kontroly, po ich zverejnení.Ak nie sú všetky problémy, ktoré vzniknú skôr, než sihpment to, prosím, kontaktujte nás.Keďže sa snažíme poskytnúť urus niaga spolu a pozitívne. 3. Bez sledovania budú poskytnuté iba pre dodanie registrácii. 4. Package zvyčajne poskytujú v 2 až 5 dní podnikania a to by malo byť kontrolované v súlade (nie vrátane soboty a platenú dovolenku) po obdržaní platby.Položky, ktoré sú len zriedka platné a veľké objednávky môže mať trochu viac času.

Pulangan

Ak je položka, ktorú dostal, je neprijateľné, poškodený, alebo nepravidelná, sila deklarované k nám do 3 dní od doručenia. 2. Prípadne veci, ktoré nie sú zábavné, dúfame, že sa kupujúci a dodávateľ môže komunikovať aktívne riešiť spor s pružným spôsobom.Sľubujeme vám, že sme sa vyrieši úspešnom ukončení.

Kontaktujte nás

Prosím, kontaktujte nás.V poradí, ktoré môžeme urobiť v našich silách vyriešiť všetky problémy, ktoré môžu prísť s okamžite, a oceňujeme možnosť mať reálnu transakcie.Stačí mať otvorenú myseľ!Vopred vám ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Polyester
Pohlavie MUŽI

Súvisiace produkty