10pcs reálne stlačené kvet sklenenou kupolou prívesok,lisovaný kvetinové šperky,Sklo 20 mm Loptu, FIALOVÝ KVET-10071256

€4.12

-10%

€4.58

Nový produkt

1 položky

Štítky: stlačte tlak urob si sám, fotoaparát nissan stlačte, stlačte stroj domáci brat, led dotykový stlačte, teplo dome, dóm nechtov, stlačte nechtov 24, dóm nechty, dóm stlačte, na nechty, sady stlačte.

Množstvo:10PCS

Lopta Veľkosť:20 mm

Materiál: Mosadz drôt,Sklo,Prírodný Suchý Kvet

Bez Olova A Niklu Zadarmo

POZNÁMKA:

Ako kvety sú prírodné,nemôžeme zabezpečiť, farby a tvary, sú presne rovnaké každého z nich.Pls láskavo všimol a porozumenia!

Fotografie výrobkov:

Certifikát: Naše výhody: 1. Veľké zásoby pre rýchlu prepravu v nižších nákladoch. 2. Vysoká kvalita s nižšou cenou. 3. Príklad objednávky & menšie množstvo je v poriadku. 4, Spoľahlivá kvalita zaručená.Služby 100% Záruka Spokojnosti: 1) Zárukou jej kvality (Výborný merchandiser a kvality, inšpektor na Kontrolu tovaru pred dodaním) 2)100% kvalita a záruka spokojnosti. 3) Vyriešiť váš problém v 48hours. 4) Vaša spätná väzba nám pomôže ideálne naše služby. 5) Odosielať nové štýly starých klientov. 6) sastisfication je naše šťastie!Len mi email, ak nie ste spokojní s niektorou z mojich výrobkov Sme sa čo najlepšie vyriešiť všetky pre vás problém. 7) Vrátenie 100% 100% Kreditu 100% Náhrada 100% Exchange.Spätnú väzbu a Spor: mali By ste nájsť niečo, aby ste nešťastní, prosím, láskavo kontaktujte ma pred odchodom, negatívny/neutrálne spätnú väzbu alebo otvorení sporu.Budeme riešiť problém pre vás príjemný a rýchlo.Kontaktujte nás bude najlepší spôsob, ako vyriešiť problém.Vážime vaše nákupné skúsenosti, sme sa vždy snaží robiť lepšie.Ak ste spokojní s našimi transakcie, srdečne vás pozývame opustiť pozitívnu spätnú väzbu.Ďakujem vám za pochopenie a spoluprácu.

Tvar KOLO
Materiál Zliatiny zinku
Tvar\vzor RASTLINA
Štýl Trendy
Dia 20 mm
Kovy Typ medi
Prívesky Typ posuňte
Jemné alebo Módne Móda
Položka Druh suchý kvet locket
Číslo Modelu 10071256
Pohlavie Ženy

Súvisiace produkty