Elektronický Komponent DIM1600FSS12 IGBT MODUL

€487.66

Nový produkt

1 položky

Štítky: mk4 rádia seat ibiza 2008, kľúčový prívesok m kamienkami, župan satén dlho patchwork, hotely grant park chicago, mercedes sl w107 príležitosti, základná doska pc intel z370, muži zime teplé skok oblek, odľahčovacia mcqueen rc auto, muži ženy priemyselná zóna.

Produkt Displej

Hot-predaj Produktov

Shenzhen Cico Technology Ltd.je profesionálny distribútor spolupracovník elektronických súčiastok, integrovaných obvodov.Cicotex bol postavený v roku 2008 a IC Elektronických Komponentov - Nezávislý Distribútor výroby množstvá Ťažko Nájsť Elektronických komponentov.Nachádza v meste Shenzhen,Čína, sme nákup a predaj Zastaralé, Ukončené elektronických komponentov v tuzemsku a v zahraničí.Cicotex má nielen profesionálny tím technickej podpory a neočakávané cenu, ale aj na dlhodobú spoluprácu s výrobcom a zákazníkom, na to sme sa vždy udržať veľa zásob na uspokojenie zákazníka dopyt.Naše podnikanie sa šíri po celom svete.

LINEÁRNY, MAXIM, Atmel, Intel, NASDAQ, Dallas, Xilinx, PHILIP, NXP, Motorola, Hitachi, Medzinárodné Usmerňovač , Xinhua, Sony, Samsung, Sharp, Sanyo, ON Semiconductor, Torex ,a ako aj ďalšie známe značky.Prosím, neváhajte nás kontaktovať značky, ktoré ste v dopyte.

Cicotex Cieľ:zamedzenie Falšovania ;byť vedúcou Spoločnosťou;Vysoká Kontrola kvality;Win-Win Politiky.

Platba & Logistic

FAQ

Č. 1: Informácie O Platbe

Akceptujeme Escrow služby, T/T(telegraficky), Western Union, Paypal, MoneyGram, Čína Bankovým Prevodom.

Č. 2: O Cla & Manipulačný Poplatok

Keď balík prišiel na svoje miestne zvyky, Ste zodpovedný za pomoc v colné odbavenie, ak necessely.

Ak balík vám bude účtovať cla, Sme nie je zodpovedná za akékoľvek clá a dovozné dane.

Č. 3: O Informácie O Doprave

Budeme loď sa váš balíček do 1-3 pracovných dní po platba potvrdená.

Spôsob dopravy a expedičný poplatok, prosím, láskavo neváhajte a potvrďte s nami.

Mohli by ste vybrať Množstvo, čo potrebujete a začať poradie prvý, potvrdíme prepravné potom.

Č. 4: O Spätnú Väzbu

Naším cieľom je dosiahnuť 5 hviezdičiek hodnotenie pre každú transakciu.prosím urýchlene opustiť žiadne negatívne ohlasy!!!

Ak máte akékoľvek otázky, prosím KONTAKTUJTE NÁS pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, odpovieme do 24 hodín. 1. Produkt Bohatý Naša spoločnosť sa nachádza v Čína je najväčší na veľkoobchodnom trhu.Akýkoľvek produkt, ktorý potrebujete, môže byť zaslané na mňa s produktom obrázkov alebo modelov.Dám si najnižšie ponuky, akonáhle je to možné, a potom dať výrobok na obchod pre vás kúpiť. 2.Zabezpečenie Kvality Všetky výrobky predávané v obchode sú skutočné, prosím, uisťujeme vás, kúpiť!Ak máte akékoľvek otázky o produkte, kontaktujte nás na Tapetujem.sk a odpovieme vám najneskôr do 12 hodín! 3.Služba Záruka Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a tiež sa môžete získať 5 bodov spätnú väzbu. 4. Doprava Záruka Balík informácie možno vysledovať späť.Ak ste nedostali balík po 60 dní, môžete nás kontaktovať a my vám vrátime v plnej výške.

Druh Nástroj Ruka Časti

Súvisiace produkty