Motocykel Klastra Ochrane proti Poškriabaniu Film Screen Protector Pre Suzuki GSXR 150 UY125 Swing GSX125 GSX-R150 GIXXER155 GIXXER 155

€2.51

-22%

€3.22

Nový produkt

1 položky

Štítky: Nakloní & Ochranné Listy, Automobily & Motocykle, Lacné Nakloní & Ochranné Listy, Vysoko Kvalitné Automobily & Motocykle, Nakloní & Ochranné Listy.

Klaster Ochrane proti Poškriabaniu Film Screen Protector TPU Pre suzuki uy125 GSX125 GSX-R150 GIXXER155 OBUTIE: Pre suzuki uy125 Description Stav:100% Nové Množstvo: 2 SADY V Jednom Balíku Farba: Číra Materiál: Crystal Clear premium TPU film Funkcie: 1.Chráni klastra obrazovke škrabance, prach, nečistoty, teplo a UV 2.Tesnenia existujúcich škrabance pod a robí klastra obrazovke ako nový znova 3.Ľahko sa čistí a vyčistiť špinu bez strachu poškriabať klastra obrazovky 4.Nechajte rezíduá po odstránení 5.Prichádza s súpravu na Čistenie a Stierkou Inštalácia: 1. Čisté klastra displej s mikrovláknovú handričku na odstránenie nečistôt a dus; 2.Odstráňte fóliu s názvom Krok 1.(Uistite sa, že film nie je prísť s jasným líniové) 3.S vložkou úplne odstránené, sprej liberálnej množstvo vody na lepiacej strane. 4. Alight screen protector s tlačidlo alebo okraj, potom opatrne umiestnite ho na klastri. 5.Jemne stlačiť vody a vzduchových bublín z squeeze.Pokúste sa odstrániť čo najviac vody a vzduchových bublín, ako môžete. 6.Odstráňte fóliu s názvom Krok 2.(Uistite sa, že film zostáva dokonale aliged a nie je prísť s top linkovej lodnej prepravy. 7.Použitie squeeze na odstránenie zostávajúceho vzduchu vrecká a vody na dokončenie procesu.Blahoželáme!Vaše klastra obrazovke je v súčasnosti plne chránený pomocou nášho produktu. (Vzhľadom na osobné plavidlá problémy, možno trochu bubliny je normálny jav.)

Položka Výška 3cm
Názov Modelu Pre suzuki uy125
Druh Materiálu TPU
Pôvod CN(Pôvodu)
Špeciálne Funkcie Vespa Primavera150 Sprint125
Položka Dĺžka 22cm
Položka Hmotnosť 0.1kg
Položka Druh Nakloní & Ochranné Listy

Súvisiace produkty