Jemná obojstrannú Obočie Ceruzka Ľahko použiteľné Nepremokavé Potu A Non-Škvrny EY669

€2.53

-46%

€4.70

Nový produkt

1 položky

Štítky: modrý prášok, tortu prášok, prášok červená, obočie prášok, obočie tieni, maska v prášku, potraviny v prášku, obočie pečiatka, oko obočie prášok, obočie tieň.

Jemná obojstrannú Obočie Ceruzka Ľahko použiteľné Nepremokavé Potu A Non-Škvrny EY669 Popis:

Funkcie:

1. Myš Sculpt Krásne Obočie sa: Tvar, definovať a vyplňte riedke alebo viac-tweezed obočie s našimi Obočie Ceruzkou.Tak presné zvrchníky aj tie najjemnejšie chĺpky s farbou pre prirodzene vyzerajúce účinok.

2. Super Chudá Tip: Naše super chudá tip čerpá extra jemné linky, takže môžete ľahko vytvoriť vzhľad prirodzene obočie vlasoch.

3. Plnšie Prirodzene Vyzerajúce Obočie: Naše 2-v-1 obočie ceruzka funkcie automatické dopĺňanie pre presnú aplikáciu!Flip je viac a použiť štetec na ženícha vaše obočie, bezproblémovo obsahujúce make-up pre prirodzene vzhľad.

4. Celodenné Nosenie: Od rannej jog na večer von s priateľmi, naše obočie výplň chráni váš štýl na mieste po celý čas!Úplne vodotesný a fade-odolný, poskytuje škvrny-free účinok, zabezpečiť vaše obočie pobyt hrubé, plné a definované pre celý deň.

5. Pútavé Aplikácie: Skvelé pre začiatočníkov i skúsených užívateľov, naše obočie enhancer hladko kĺže pre jednoduché použitie!Stačí hodiť to v kabelke pre použitie na cestách.

6. Vysoká Kvalita: Tieto nepremokavé obočie ceruzky dodať bohaté, sýte vzhľad!Paraben-free, oni sú jemné k citlivej pleti a bezpečné arounds oko.Krutosť-zadarmo.Nikdy testované na zvieratách, jej obočie make-up, budete cítiť útulne o.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt.

Špecifikácia:

Hmotnosť: 0.4 g

Produkt Účinnosti: Jeden koniec otočí náplň, a iné otáča ako špirála obočie štetcom.Na ťahy štetca sú hladké, a náplň načrtáva jasné a dynamické osnovy, takže je jednoduché kreslenie a farby.

Balenie Obsahuje:

1 x Obočie Ceruzka

Pôvod CN(Pôvodu)
Zložka as
Vodotesný / Odolný Proti Vode No
Číslo Modelu 272986
Názov Značky Y&W&F
NET WT 0.4 g
Príprava Prášok
Číslo Certifikátu as
Veľkosť Full Size
Množstvo 1
Krajina/Región Výroby Čína
Výhody Ľahké Nosenie

Súvisiace produkty