Výrobca hot plug napájania mobile solárne napájanie Po 18650 batérie predaj

€75.45

Nový produkt

1 položky

Štítky: reborn bábiky 52cms, reborn bábiky bunny, puzzl super krídla, veľké kovové odkazy, led driver 80v dc, gigabyte aorus h1, podporou flash e40, jarra salsa sushi, luxusné muž walet.

Dongguan lete electronics limited sa špecializuje na Viac SI Jedného kryštálu Kremíka solárnych článkov a solárnych energetických produktov, výroba a predaj súvisiacich produktov a výskum a vývoj, high-tech podnikov.Navrhnutý a vyrobený spoločnosťou spoločnosti patentovaná technológia s nezávislým práv duševného vlastníctva Viac Kryštalického Kremíka , Kremíkové Solárne technológie výroby, a jeho výrobky boli uvedené na trh.

Spoločnosť je hlavné produkty sú solárne Plyn-plný lampa , Solárne Nabíjačky , Solárne Svietidlo Slnka, stolná lampa , Solárne Doska , Solárne Lepidlo dosky Neskôr v neustálom zavedenie nových produktov.

Spoločnosti s kvalitou výrobkov, pokročilé technológie, a zlepšiť služby, aby vyhovovali potrebám spotrebiteľov, vytváranie sociálnych a ekonomických prínosov, a tvrdo pracovať pre prospech ľudstva.

Naše výhody :

★ 1. rýchla odozva: záväzok najrýchlejší čas, aby vám podrobnú ponuku popis a informácie o výrobku sľúbil, že v čo najkratšom čase pre vás na mieru vašej požiadavky produktu

★ 2. kvalitné produkty a ceny: naša spoločnosť prostredníctvom pôvodných zdrojov, kvantitatívne opatrenia, ako napr. nákup surovín na zníženie spoločnosti náklady a zabezpečiť vysokú kvalitu a nízke ceny produktov, a môj spoločnosti úspory z rozsahu výhody získané z priamy úžitok pre zákazníkov

★ 3. pozorný servis: na všetky výrobky predávané našou firmou a užiť si niektoré platené služby.Veľké, alebo dlhodobý zákazníci môžu stať našim VIP zákazníkom, vychutnajte si viac prijateľné ceny a VIP služby.

Slogan našej spoločnosti " spätná väzba od Zákazníkov, z môjho štart, pocit na srdci, zákazníkov "budem naďalej dávajú spoločnosti všetkých zamestnancov v snahe vyrábať vysoko kvalitné výrobky pre vás.Vitajte nových a starých zákazníkov nám zavolajte.

Náš tím

Sme mladá spoločenstva demokracií, sľúbil, že robiť chyby, sľubujú si poradiť, dohodnuté na myšlienku, sme pokračovali v rozširovaní, pestovanie agilný a potreby neustáleho zlepšovania, pozitívne pre vás, a my sme kráčali spolu, rastie spolu!

Tipy: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

1 spoločnosť je starať sa o potreby drvivá väčšina užívateľov, aby sa obraz rovnako ako samotný produkt, ale vzhľadom na iné monitory zobrazenie farieb je rôzne, real shot diagram s reálnymi jemné farebné variácie je normálna situácia, problémy s kvalitou nevyžadujú vrátiť, ďakujeme za vašu spoluprácu.

2, moja firma všetky produkty podporujú transakcie prostredníctvom služby PayPal, poctivosť.Kontaktujte nás, prosím, postupujte podľa Sos overené vizitku alebo priamo cez Ali chcem, chcem, komunikácia, všetky kontakty, ktoré sa objavujú v produkte obsah, sú nepravdivé informácie

Naša filozofia

Veríme, že v jednoduchých, rafinovaný dizajn filozofia, ducha Na kvalitu prežitia, na kvalitu rozvoja, a ťažiť z kvalitných princípov v snahe o ideálny spôsob, ako vytvoriť nové priemyselné štandardy.

Služby princíp

Orientovaný na ľudí, zákazník najprv

V snahe o dokonalosť

Udržať víťazstvo v trhovej súťaže, väčšinu ísť za seba, za hranice priemernosti vo vzdelávaní a pokrok.

Zažiť radosť z úspechu po cieľ, v snahe o proces zažiť zábavu bojov.

Podnikateľská filozofia

Inovácie s cieľom - Oboznámení s trhom dynamické, neúnavný inovácie.

Kvalita-orientovanej - vynikajúcej odbornej úrovni, za samostatne, a neustále podporovať kvalitu výrobkov.

Zákazník najprv - Venovať pozornosť každému zákazníkovi, spokojný zákazník reálny dopyt.

Celistvosti ostatné - Kritériá pre všetky rozhodnutia plánovanie konať v dobrej viere, dodržiavať vynikajúcej odbornej úrovni.

Tím force - spoločne Pracovať, práca v tíme, posilniť našu súdržnosť.

Efektívna komunikácia - Trpezlivosť počúvať, základ pre Výmenu názorov bolo užitočné, bezbariérový komunikácia je základným kameňom.

Nepremokavé solárne solárne nabíjačky mobilných napájanie solárnou energiou nabíjateľná Bao Bao solárne nabíjanie telefónu

Parameter a funkcia úvod

1, kapacita batérie: 10000mAh

2, bunka, typ: 18650 batérie 5

3, input: DC 5V/1A

4, výstup: DC 5V/1A

5, veľkosť: 123.5*77*21 mm

6, netto hmotnosť: 250g solárne panely

8, životnosť: > 500-krát

9, farba: čierna, Červená

10, AC doba nabíjania: cca 8 hodín

4, materiál: boxov v plastových, pokryté hliníkovej zliatiny

2. Super nerozbitné, nárazuvzdorný, valivé, protiprachová funkcia

3.1.2 W poly drip gum solárny panel

4. silica gel kabát ABS+PC+ ohňovzdorné materiály, plastové

5. dual USB výstup, núdzové LED baterka

6. na preplatok, overdischarge ochrany

7. iPhone, Smartphone, iPad,GPS, fotoaparát

Dongguan lete Electronics Ltd sa špecializuje na polykryštalických kremíkových, monokryštalické kremíkových solárnych článkov a solárnych výroba a predaj produktov a súvisiacich produktov rozvoja high-tech podnikov.Navrhnutý a vyrobený spoločnosťou spoločnosti patentovaná technológia s nezávislým práv duševného vlastníctva polykryštalických kremíkových, monokryštalické kremíkové solárne technológie výroby, a jeho výrobky boli uvedené na trh.

Spoločnosť je hlavné produkty patria solárnej energie-plyn-plný lampa, solárne nabíjačky, solárne baterky, solárne lampy, solárne panely, solárne napájané epoxidových dosiek, post pokračovanie zavedenie nových produktov.

Typ Príslušenstva Batérie Príslušenstvo
Číslo Modelu dd

Súvisiace produkty