Vlhkosti pôdy Tester PH Metre Detektor Záhradné Rastliny Kvet Testovanie Vody Nástroj Domácnosti, Záhrady, Výsadba Prvky

€17.90

-35%

€27.96

Nový produkt

1 položky

Štítky: pôdne test, tráva vlhkosti meter, camper vlhkosti meter, 3 pôde tester, meter pôdy, ph pôdy tester, ph, mi pôdy tester, rastliny vlhkosti meter, kyselina lakmusový papier.

Vysoká Citlivosť Pôdy, Vody, Vlhkosti Monitor Kyslosť PH Meter Slnečného svetla, Vlhkosť Tester Vlhkomer

Funkcia:

Vhodné pre meranie povrchovej/hlboké pôdy kyslosť.

Účel: Pre meranie hodnoty PH a vlhkosti rôznych pôdach.

Špecifikácia:

Materiál: ABS+zliatiny

PH (kyslosť): 3-8PH

PH presnosť: ±0.2 PH

Vlhkosť rozsah: 1-80%

Vlhkosť presnosť: ±1%

Pracovná teplota: 5 až 50 ℃ (41-122 ℃F)

Veľkosť:

01:Krátke 165*50*50 mm/6.5*1.97*1.97"

02: Dlhé 412*51*51mm/16.22*2.01*2.01"

Kalibrácia: Utrite jemne odstrániť oxidy na kovové elektródy

Pokyny:

1. Ak je pôda v meracom bode je príliš suchá ani príliš úrodný na meranie pH pôdy, musíte najprv špliechajúcej vody na meracie miesto a počkajte, 28 minút pred meraním.

2. Pred použitím meracieho zariadenia, použite brúsny handričku na utieranie a čistenie kovov absorpcie štítku úplne zabrániť tomu, aby ovplyvňujú nameranú hodnotu.Ak nový výrobok nie je použitý, je ochranný olej na povrchu plechu, musí byť vložená do pôdy niekoľkokrát, a ochranného oleja vrstva by mala byť leštené pred použitím.

3. Pri meraní pH hodnotu, vložte ho priamo do pôdy testu bod, a plechu povrch musí byť úplne vložený do pôdy, a hodnoty získané v asi 10 minút, je správna hodnota.Pôdy hustota, vlhkosť a príliš veľa hnojiva môže mať vplyv na namerané hodnoty, tak to musí byť meraná niekoľkokrát na rôznych miestach nájsť priemerná hodnota.

4. PH tester je stabilný po 10 minút.V tejto dobe, stlačte biele tlačidlo na boku a vlhkosť sa zobrazí okamžite.

Buďte Opatrní:

Keď pomocou sondy prvýkrát, zasuňte sondu do pôdy niekoľkokrát na odstránenie oleja a nečistôt.Keď meranie pH pôdy a vlhkosť, najprv vložiť sonda do pôdy tak hlboko, ako je to možné, a prečítajte si hodnotu pH asi po 10 minút.Stlačte biele tlačidlo vedľa nej, a merač zobrazí vlhkosti.

Ak ho používate, byť opatrní, aby ste sa nedotkli kameň pri vkladaní elektródy, nepoužívajte príliš veľa sily, inak to bude ľahko poškodiť elektródy; neklaďte prístroj a magnetické materiály spolu, nenechávajte ho v pôde viac ako 1 hodinu.Umývanie elektródy po použití.

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Pôdne PH Meter

Je To Inteligentné Zariadenie No
Typ Displeja Digitálne
Číslo Modelu Pôdne pH meter
Názov Značky alloet
Pôvod CN(Pôvodu)
S Podsvietením Alebo Nie No
Certifikácia ŽIADNE

Súvisiace produkty