Kuracie Pitnej Cup 10 Kusov Automatické Napájačiek Napájačiek Červené Plastové Kačica Vtákov Prepelica Holub Sliepky Napájačiek Misa

€7.64

-49%

€15.27

Nový produkt

1 položky

Štítky: automatické kačica feeder, pijan sliepky, automatické kuracie napájačiek, kuracie vody, kuracie feeder, kuracie bradavky, kuracie nápoj, napájačiek, pijan hydiny, jedlo sliepky.

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

Jednoduchá inštalácia: kombinácia príslušenstvo môžu byť použité na rozšírenie existujúcich hasiacim zariadením, alebo môže byť pripojený k vedre alebo vedierko na vytvorenie gravitácie vody.

Široko používané: vysoko-kvalitnej pitnej fontány vhodný pre sliepky, kačice, sliepky, holuby, vtáky, prepelice a iná hydina.Ideálny nástroj pre rodiny alebo kuracie farmy.

Šetrenie vodou: Keď je kurča pecks spúšť, kuracie napájačiek ventil automaticky vydania vodu do plastového pohára.Každá časť je pevne pripojený, tak žiadny únik dôjde.

Kuracie pitnej fontány sú ľahko čistiteľné a nahradiť, a nádvoria kuracie pitnej fontány cup je inovatívny spôsob, ako poskytnúť vždy čerstvá voda pre kurčatá.

Vysoká kvalita: Tieto hydiny napájačiek poháre sú vyrobené z vysoko kvalitných plastových materiálov s vysokou pevnosť, odolnosť a dlhú životnosť.

veľkosť:Tee veľkosti asi 7.3x2.5 cm (6 bodov), misa veľkosť 3.5x5x7cm

Materiál:plast

farba:červená + biela

Obsah Balenia:

10 x kuracie vody feeder

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty