Handsfree Prenosné Krku Ventilátor Nabíjateľná Mini USB Osobné Ventilátor Malý Stolový Ventilátor Ručné Ventilátor

€9.74

-30%

€14.11

Nový produkt

1 položky

Štítky: sttlzmc polo homme, kus filmu 3d2y vf, inštalatér marlton nj, robert plant osaka, valčekom dvere, športová vlna zmesi, balenie fortnite xbox, popruh žien sady, stiahnuť knihy zadarmo.

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

Handsfree Prenosné Krku Ventilátor Nabíjateľná Mini USB Osobné Ventilátor Malý Stolový Ventilátor Ručné Ventilátor

[4 Ventilátor v 1 - voľnú Ruku Krku Ventilátor, USB Nabíjateľné Stolný Ventilátor, Prenosné Kočík Ventilátor, Mini Ručné Ventilátor]Náš fanúšik môže sa pohodlne a stabilné nosenie na krku, aby pleť sviežu a chladenie.Je to tiež výškovo nastaviteľný stolový ventilátor pre kancelárie a domácnosti.S flexibilný držiak, voľne deformácii okolo kočík, tábor, stan, auto seat.Kompaktná veľkosť, je ideálny pre outdoorové športy, kempovanie, cestovanie.

[Hands-Free Design & 360° Otáčanie ]môžete ľahko ohnúť mäkké a priateľské k pokožke silikónové náhrdelník a nosenie okolo krku na voľné ruky, tiež zavesiť na batoh, parasol a stojan na kdekoľvek potrebujete.Ponúka 360°flexibilné otočiť, čo vám umožní upraviť najlepší smer vetra, Ideálny pre osobné chladenie, camping, horolezectvo, rybolov, golf, festival, make-up atď.

[Jedinečný Silný Vietor A 3 Nastaviteľné Rýchlosti]Odlišné od 3 lopatky ventilátora, naše osobné ventilátor určený 7 lamiel, a vodomery s first-nové medené vyrobené výkonný motor, maximálna posilnenie chladenie vietor, môžete dokonca cítiť vietor 3 metrov.Navyše, naše ručné ventilátor s 3 Nastaviteľné rýchlosti, môžete jednoducho stlačte vypínač napájania na splnenie všetkých vašich potrieb.

[USB Nabíjateľné & Úspora Energie]Napájaný inovované nabíjateľná 1500mAH polymer lithium batérie, ktoré môže podporiť mini ventilátor bežať dlhšie ako bežné ventilátor, 3-6 hodín pracovného času( o 3 hodiny, vysoká rýchlosť, 4 hodiny na stredných, 6 hodín pri nízkej rýchlosti). 3 hodiny rýchle nabíjanie, efektívny zdroj minimalizovať straty na šetrenie energie a ochranu životného prostredia.

[Musíte mať pre Vaše Letné] praktický ventilátor len opatrenia, 160 * 38 * 36 mm , môžete ho do vrecka alebo tašky.Bolo by to ideálny darček pre štýlové dievčatá, chlapcov, mužov, ženy a deti.Poďme sa rozlúčiť s návaly tepla, potenie a návaly a cítiť sa pohodlne a v pohode v horúcich letných.

Farba: zelená / čierna / ružová

materiál: plast

Obsah Balenia:

1 * krku ventilátor

1 * usb kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte Tapetujem.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, Tapetujem.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex.To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky.Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Vaše potvrdenie je našou najväčšou motiváciou ! ! !

Inštalácia Mini
Rotácie Spôsobom Bez Rotácie
Max. moc >100W
Materiál Plastové
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky Cikuso
Číslo Modelu mini ventilátor
Funkcia Načasovanie Č Načasovanie
Technológia Negatívne Ióny
Max. Načasovanie Limit Č Načasovanie
Ovládanie Režimu Mechanické Ovládanie Časovač
Veľkosť <1050MM
Rýchlosť Ventilátora Druhý Prevodový
Druh Vzduch Chladiaci Ventilátor
Voda-nedostatok Energie-vypnutie Ochrany No
Použitie Domov
Aplikácia 10-15㎡
Certifikácia ŽIADNE
Zdroj Napájania USB
Napätie (V) 5V
Diaľkové Ovládanie Funkcia No
Prívod vzduchu režim Rotačné Lopatkových
Podväzkové Dĺžka Č Podväzkové
Vietor Typ Prírodné Vietor
Rotačné Veje Množstvo 3
Výkon (W) 5w
Reverzné Otáčanie Funkcia No

Súvisiace produkty