5yards/veľa Oka Duté Strieborného Drôtu Čipky Páse s nástrojmi pre kórejský Vlasy Príslušenstvo Luk DIY Remesiel Kytice Balenie Teplej Pásky

€1.97

-38%

€3.22

Nový produkt

1 položky

Štítky: embroid čipky, bielizeň pásky pásky, pás s nástrojmi krídla, oka stuhu na veniec, výbava, vlasy clip uskutočňovanie dodávok, elastické lesk páse s nástrojmi, elastické grosgrain páse s nástrojmi, tkané pásky, americká vlajka páse s nástrojmi.

5yards/veľa Oka Duté Strieborného Drôtu Čipky Páse s nástrojmi pre kórejský Vlasy Príslušenstvo Luk DIY Remesiel Kytice Balenie Teplej Pásky

Popis produktu: Podmienky:100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné Šírka: 2,5 cm Dĺžka: 5yards Farba:Ako na obrázku ukazuje Materiál: Polyester Pomocou Pre: Darčekové balenie pásky, Aby vlasy mašličky Zdobia mini top klobúky Zdobiť dievčatá šaty

Odevné Doplnky, Svadobné oslavuje dekorácie Festival party dekorácie,atď.Ideálne pre stolovanie, alebo strana izba, tiež ideálny pre svadobné udalosti.

Niekedy pošleme vám rozdelené, ktoré nie sú spojené dohromady, Pretože niekedy je Konektor máme znížiť ju von.

Prosím, dovoľte 1~3 cm príručka chyba merania, vďaka!

Vzhľadom na svetlo a na obrazovke počítača odráža skutočnú farbu môže byť trochu odlišná od fotografia ukazuje.

1. Tovar vám bude dodaný do 1-7 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby.

2. čas dodania závisí od určenia.V zriedkavých prípadoch, prísne vlastný bude dodacia lehota trochu dlhšie.Prosím, buďte trpezliví.

3.Nie sme zodpovední za akékoľvek miestnu daň alebo dane.Prosím, pozrite sa na svoju ADRESU opatrne pri spracovaní objednávky.Za normálnych okolností trvá 18-35 pracovných dní príchodu leteckou Poštou, a trvá 8-12 pracovných dní Express.

4. Niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie, strata času v colné odbavenie.Tak prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas.

Vrátime vám ak vrátite položky do 7 dní od prevzatia bez udania dôvodu.Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vrátil sa do svojich pôvodných podmienok,a kupujúci by mal byť zodpovedný za prepravné poplatky vrátiť položku.

Použitie DIY Hairbow/Šitie Príslušenstvo/Remeslá urob si sám
Dĺžka 5yards
Materiál 100% Polyester
Názov Značky ZGTGLAD
Vzor Iné
Textílie Typ Polyester
Farba Ako ukazuje piture
Typ Veľkoobchod No
Stav 100% Nový a Vysoko Kvalitné
šírka 1"
Technics Žakárové
Súbor Typ No
Štýl Double Face

Súvisiace produkty