Deti Jedálenský Sedadlo Zvýšené Stoličky Pad Nastaviteľné Umývateľný Prenosné Odnímateľné Vysoké Stoličky Stoličky Booster Vankúš Stoličky Výška Pad

€10.51

-37%

€16.95

Nový produkt

1 položky

Štítky: dieťa highchair prenosné, dieťa booster stoličky, stolička zdroj, hauck drevená vysoká stolička, drevené výšky stoličky, booster stoličky dieťa, detská stolička pad, booster sedadlá pre jedálenské stoličky, woodin vysoká stolička, detská stolička zdroj.

modname=ckeditor

Deti Jedálenský Sedadlo Zvýšené Stoličky Pad Nastaviteľné Umývateľný Prenosné Odnímateľné Vysoké Stoličky Stoličky Booster Vankúš Stoličky Výška Pad Funkcie: 1. Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, ekologické, bezpečné a odolné na použitie. 2. S nastaviteľnými popruhmi a silné pracky, to môže byť ľahko a bezpečne pripojený na všetky stoličky a kĺzaniu a list, poskytuje svoje deti najviac bezpečné a pohodlné miesta na sedenie. 3. Ľahký, primeranej veľkosti, ľahko a pohodlne nosiť a skladovať, takže to môže byť úplne používané v domácnosti, alebo s prihliadnutím k reštaurácia pre pohodlné používanie. 4. Kryt môže byť odstránené, a je veľmi ľahko sa čistí, mohli by ste ho utrieť mokrou handrou, keď sa dostane špinavé. 5. Módny dizajn, delikátna vzhľad a sladké farby, deti sa páči, že je veľmi veľa.Poznámka: prosím, vyberte si vhodný štýl podľa vášho dieťaťa výška Špecifikácia: Stav: 100% Zbrusu Nový Materiál: Polyester žakárové tkaniny + vysokou hustotou hubky Veľkosť: Tenké 39*39*5 cm Hrubé 39*39*10 cm zoznam Balíkov: 1 * Detské Jedálenské Stoličky Booster Vankúš Poznámka: 1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie. 2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu.Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.Prosím, rešpektovať ! : Postupujte Podľa Pokynov Obchodov Bude Mať Extra Zľavy !!O oznámenie času:

Pracovná doba 9:00 do 18:00 hod Čínsky čas, môžete ma kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky.Ja odpoviem vám Slúži Popis:

Po zaplatení potvrdenie, tovar vám bude odoslané do 1-5 pracovných dní(Custom-made potrebné, 7-10days).

Vezmite prosím na vedomie, dodacia lehota daná Tapetujem.sk je približný a môže sa líšiť v závislosti na vzdialenosti od Číny, ako aj colné predpisy.

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd .

2. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo vykonať podrobné hodnotenie.Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.Spätná väzba:

1.vaša odozva je veľmi dôležité pre náš rozvoj podnikania

2.nechajte nám spätnú väzbu 4-5 hviezdičiek,ak ste spokojní s našimi výrobkami

3.prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne feddback

budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť akýkoľvek problém.Ďakujeme za pochopenie

4.Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa.Ak nechcete dostávať

naše replay .prosím, láskavo odoslať vašu správu a my sa vám odpovedať čo najskôr

ako je to možné

modname=ckeditor modname=ckeditor

Vek 12+y
Feature5 Stolička Sa Zlepšujú
Feature1 Môže unpick a umývanie
Feature2 Dieťa Stoličky Sedadlá Produkt
Číslo Modelu FY-1006
Štýl Karikatúra
Veľkosť 39*39cm*10cm
Vzor Typ Zviera
Pohlavie Unisex
Feature3 Deti Highchair Sídlo Pad
Pôvod CN(Pôvodu)
Feature4 Detské Jedálenské Stoličky
Názov Produktu dieťa vankúš
Materiál Jemné bielizeň a vysoká hustota huba

Súvisiace produkty