Google Pixel 3 XL Roztomilý Lesk Prípade Google Pixel 3XL Mäkké Silikónové Bumper Kryt Pixel3 Bling Dynamické Kvapaliny Quicksand Späť Prípadoch

€3.78

-5%

€3.98

Nový produkt

1 položky

Štítky: bali kanada oblečenie line, prípade bokita xiao poznámka 4, auto pneumatiky kolieskom 3d nálepka, blue sapphire dámske krúžok, taška deti kožené batoh, taška keychain zviera tlače, baseus slúchadlá slúchadlá, auto led reflektor žiarovka h7, ubud bali počasie októbra.

7 Konkurenčné Vlastnosti: 1. Lesklé Bling Iskru Štýl - Na Glitters bude svietiť, keď sa chytiť svetlo. 2. Nie Stagnácia - Vysoko kvalitný transparentný olej vnútri, č stagnácia na blyští / glitters, keď glitters padajú. 3. Štíhly a Plný Ochrany - bling prípade je navrhnutý s 2.0 mm hrúbky. 4. Mäkký Nárazník - pružný nárazník prípade chráni fotoaparát a displej telefónu, keď náhodou spadne. 5. Presné Výrezy - Presné výrezy pre reproduktory, nabíjanie porty, audio porty a ovládacie tlačidlá pre vaše pohodlie. 6. Dokonale sa Hodí k Vášmu Telefónu - je To consolidated opraviť telefón, nie je ľahké vysuňte z telefónu prípade. 7. Č Vyblednutiu - vzor je vytlačené strany Japonského dovezené tlačiarne a reliéfne farebné nikdy nevyblednú.

Funkcia Nárazuvzdorný + Voči Poškriabaniu + Protišmykových
Názov Značky CUSORIENT
Veľkosť Perfectly Fits For This product
Kompatibilné Značky google
Materiál Vysoko Kvalitné Mäkké Silikónové TPU Kryty Telefónu
Dizajn Lesk
Kompatibilný model 2 Pre Google Pixel 3 XL Bling Prípadoch
Funkcie Vzor Glitter Hviezdy Dynamické Tekutý Piesok Quicksand Shockproof Prípadoch
Maloobchodnom Balení No
Kompatibilný model 1 Pre Google Pixel 3 Mäkký Silikónový Nárazník Prípade Capa Funda Coque
Druh Vybavené Prípade

Súvisiace produkty