Postmoderných Farba Skla Poschodí Lampa Spálňa Hotel Model Izba Jednoduchý Návrhár Tvorivé Osobnosti Stolná Lampa Dekorácie Svetlá

€189.89

-29%

€271.27

Nový produkt

1 položky

Štítky: lampa tabl, poulsen, podlahová lampa loft, umenie poschodí lampa, murano socha, podlahová lampa led rgb, lampa led, podlahová lampa severskej, starožitný poschodí lampa, podlahová lampa led obývacia izba.

Dobrý deň, drahý priateľ.Som rád, že ste mohli navštíviť našu predajňu.Ak máte lepšie nákupný zážitok,prosím, dávajte pozor na nasledovné: 1. Prosím, nenechávaj negatívne komentáre priamo.Ak máte akýkoľvek problém s tovarom dostanete, môžete sa obrátiť na nás.Ak to nie je vzhľadom k kupujúceho dôvodu, dáme vám o výmenu alebo vrátenie peňazí .V skratke, dáme vám o uspokojivú odpoveď. 2. Prosím, nie iniciovať spor než sa obrátite na nás.Na konci,Tapetujem.sk služby špecialistovi ešte potrebujete kupujúci a predávajúci, aby sa spoločne vyriešiť spor.To si vyžaduje viac času a energie, a Tapetujem.sk služby špecialista má tiež misjudgment.Ak nie ste spokojní s našimi výsledok, to nie je príliš neskoro na to, začať spor. 3. Budete musieť zaplatiť clo a spolupracovať s colné odbavenie.budeme sa snažiť v našich silách, aby vyhlásiť nižšiu sumu, takže môžete platiť menej z povinnosti.Ak potrebujete pevnú sumu, prosím, na vedomie, keď si objednáte.Niekedy package colné odbavenie zlyhá, ale dôvod je, že kupujúceho colné odbavenie informácie nie sú kompletné.Preto, kupujúci je povinný spolupracovať s Colnými pre colné odbavenie, tak, že môže kupujúci prevzatie tovaru hladko. 4. Ak nechcete dostávať balík do jedného mesiaca, alebo nájsť package prepravu abnormálne, prosím, kontaktujte nás v čase.Budeme riešiť to pre vás v čase. 5 .Nebojte sa, ak máte akékoľvek problémy pred nakupovanie a po obdržaní tovaru.Prosím, kontaktujte ma v čase.Konečne Sme sa úprimne dúfam, že môžete nájsť uspokojivé produkty v našom internetovom obchode.Všetko najlepšie pre vás.

Je Žiarovky Zahrnuté No
Odtieň Smer Nahor A Nadol
Základný Typ Klin
Technics Á
Číslo Modelu ZSY-100
Materiál Telesa žehlička
Príkon 21-30W
Zdroj Napájania AC
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Počet svetelných zdrojov > 20
Je Stmievateľné No
Prepnúť Typ Tlačidlo prepnúť
Aplikácia Foyer
Osvetlenie Priestoru 10-15square metrov
Funkcie Postmoderných farba skla poschodí lampa
Odtieň Typ Vitráže
Názov Značky CHUBAN
Záruka 3 rokov
Povrch žehlička
Napätie 90-260V
Štýl Moderné
Materiál Sklo, Kameň
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia CCC

Súvisiace produkty