Muži Ženy MTB, Road na Bicykli Helmu PC+EPS Ultralight Bezpečne Cestnej Priedušná Čiapka Unisex Jazda na Bicykli Prilby Prenosné Vonkajšie

€18.31

-49%

€36.61

Nový produkt

1 položky

Štítky: cycl prilba, cyklistická prilba cestnej bike oakley, flush mount led pod, obrie prilba cestný bicykel, bicycl prilba, cyklistická prilba cestnej bike žena, cyklistická prilba cestnej bike orange, tlačová roland, andoer led panel, požičovňa ligth.

Odrážky:

1. Tento horský bicykel, prilba prešiel US CPSC certifikácie a CE certifikácia.Multi-hustotou EPS peny, materiál vo vnútri prilby sa dá účinne absorbovať energiu nárazu, aby sa minimalizovalo zranenia hlavy pri náraze.Štíhle tvar zadnej zaručuje plnú ochranu harnpan časti hlavy.Skúmanie strmých horských cestách sa stáva bezpečnejšie a zábavnejšie.

2. Tento bike prilba má 18 vetracích otvorov a váži len 300 g, ktoré môžu zabezpečiť optimálne vetranie pri zachovaní flexibilnosť tela.Skúsenosti z alpských dobrodružstvo je únava-free, dýchať čerstvý vzduch a nosiť pohodlne.

3. K obvodu hlavy úprava systém prijme jedno-ručné vytáčanie metódu, ktorá je jednoduchá na nastavenie a môžete opraviť jazdecká prilba na hlavu.Je veľmi dôležité, ak chcete nosiť helmu správne na hlavu, pretože bez ohľadu na veľkosť prilby, je náchylný na možné nebezpečenstvá.Prosím zmerajte si obvod hlavy správne, pred nákupom.Prilba sa prispôsobí obvodu hlavy. 22.05-24.01 palcov. (dospelej veľkosti)

4. Slnečné clony na prilbu je veľmi dôležité pre horský bicykel nadšencov.Tento veľký posilnené slnečná clona je navrhnutý tak, aby dokonale zodpovedali tento bike prilba.Slnečné clony je jednoduchá montáž a rozobrať na zaistenie bezpečnosti.Vetracie otvory na slnečnej clone zabezpečili cirkuláciu vzduchu a zachovať chladnú hlavu.Okrem toho, veľká slnečná clona s plug-in oka umožňuje lepšie chrániť svoj bicykel pred slnečným žiarením a kovové fólie.

Popis:

Názov: Cyklistické prilby

Materiál: PC+EPS

Platné ľudí: Dospelí

Obvodu hlavy: 56-61 cm (nastaviteľná)

Vnútorná šírka: 17.5 cm

Vetracie otvory: 18

Certifikácia: Tento helmu prešiel Intertek je CPSC a bezpečnosti CE certifikácia

Package zahrnuté:

1*Prilba

Balenie zoznam

1*Prilba

Typ 3 Cyklistické Prilby
Typ 4 Bicykel Zadné Svetlo
Typ 5 Bezpečné Intergrally-tvarované
Funkcia 5 Pánske Prilba
Typ 2 horský bicykel
Funkcia 2 Ultralight
Vetracie Otvory 16 - 20
Typ 1 Jazda Na Bicykli Spp
Funkcia 1 mtb prilieb
Materiál EPS
Veková Skupina (Dospelí) Mužov
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia ce
Funkcia 4 Priedušná
Funkcia 3 cestné cyklistické Prilby

Súvisiace produkty