50pcs/veľa Crazy Horse Kožené Stojan PU+TPU Kryt Stojan Prípade card Pre Sony Xperia XA2 L2 XZ2 XZ2 Kompaktný

€111.90

Nový produkt

1 položky

Štítky: covrr sony xperia l2, sony xperia l2 dock, bling sony xperia l2, sony xperia l2 panel, coque sony xperia l2, snímač sony xperia l2, sony xperia l2 glase, cas sony xperia l2, kábel sony xperia l2, slúchadlá sony xperia l2.

Popis : Nový Šialený Kôň Kožené Stojan PU+TPU Kryt Stojan Prípade card Pre Sony Xperia XA2 L2 XZ2 XZ2 Kompaktný, Ľahko pripojiť a odpojiť. 100% Zbrusu Nový a dokonalé puzdro Vyrobené z mäkkého materiálu, napriek tomu je to ľahké a odolné Chrániť váš Telefón pred poškriabaním, nárazmi a zrážok Všetky tlačidlá a port pre pripojenie sú prístupné po prílohu mať kvalitný tvrdý veci a kožené puzdro Farba:podľa fotografie

Doprava zadarmo!

Ak tovar, ktorý ste dostali, nie sú ako naše popísané, poslať späť k nám s "0" riziko!!!Ale vezmite prosím na vedomie: na základe rôznych displej, farba bude trochu aberration, dúfam, že moji milí kupujúci pochopiť, díky moc

Mix objednávky

Mnoho farieb pre tento dizajn a mnoho vzorov, ktoré máme k dispozícii, môžete kombinovať farby a vzory.Ak chcete, aby sa miešať, aby pre mnohých rôznych položiek a farby,prosím zanechať odkaz, alebo chatu s nami on-line,budeme vám najlepšie zľavy.

Dodacie lehoty

1-3 pracovných dní po platbe skončil.

Nosiče

Preferovaný UPS a DHL, Zvyčajne trvať 5 pracovných dní prišiel,

FEDEX,TNT,EMS sú tiež k dispozícii.

Doprava zadarmo oblastiach

USA, Kanada, Mexiko, portoriko, a Západná Európa

Cena bude trochu nižšie, aby Singapur, Indonézia, Kórea, Malajzia, Filipínske.

Cena bude trochu vyššie, aby ostatné krajiny, ktoré nie sú uvedené vyššie.

Vitajte na informovať nás o presné ceny, ak ste nie sú umiestnené vo voľnom priestore ^ ^

Príplatok Za Rozšírenú Oblasť

Ak vaša oblasť patrí do "Rozšírenú Oblasť", tam je Príplatok, skontrolujte prosím, či je z UPS, DHL, alebo oficiálne stránky, alebo láskavo dajte mi vedieť vaše poštové smerovacie číslo a adresu, potom sme sa pozrieť sa na to a povie vám podrobnosti.

Veľkosť: Perfektné

Balenie: každá jednotka v poly taška, každý balíček bude loď v pevná Taška/kartón.

Obrázky

VŠETKY obrázky sú 100% originálne, len voda tlač pridaný.

len odlišná je režim blesku, s alebo bez blesku

Pls láskavo dajte mi vedieť, ak budete potrebovať pôvodné obrázky (umiestniť na vaše webové stránky/store, alebo zobraziť váš zákazník), budeme posielať obrázky bez vody tlače prostredníctvom e-mailu.

Na základe rôznych displej, farba bude trochu aberration, dúfam, že moji milí kupujúci pochopiť ^ ^

Hodnota Faktúra

Aby colné odbavenie oveľa jednoduchšie a rýchlejšie( normálne, ak celková hodnota menej ako USD50.00 vôľa bude veľmi rýchlo, v takom prípade dostanete tovar oveľa rýchlejšie).Tiež môžete platiť menej daňového (všetky dovozné dane sú kupujúci zodpovednosti) za nižšiu hodnotu faktúry, takže odporúčame vám, moji milí kupujúci dovoľte nám, aby faktúry v nižšiu hodnotu, a informovať nás, akú hodnotu by ste chceli ukázať na faktúru pri zadaní objednávky.

Zmeny a Zrušenie Objednávky

Naše dodacie a vždy bude rýchlo, zvyčajne do 1-3 pracovných dní, takže ak požiadate o zmenu alebo zrušenie vašej objednávky, za predpokladu, vašu objednávku nebol už boli spracované a odoslané, Prosím, kontaktujte nás vaše presné zmeny alebo zrušenia predchádzajúceho upozornenia.Vezmite prosím na vedomie, že nie sme schopní urobiť zmeny alebo objednávku zrušiť, akonáhle je to boli spracované a odoslané.

Návrat Politiky

Sme vždy skontrolujte každú jednotku pred dodanie.

Ale Ak sa stále zobrazuje chybný z našich produktov, prosím, kontaktujte nás v 5days po ich prijatí, budeme robiť rozumné riešenie.

Spätná väzba

Vážime si, môj milý kupujúcemu poskytnúť nám pravdivé komentáre, máme dostatok dôvery našich produktov vo vysokej kvalite.Ale viete, že vaše komentáre, je pre nás veľmi dôležité, takže ak sa chystáte k nám negatívne pripomienky, prosím, dajte nám šancu dohodnúť detaily s vami a riešiť problémy von.Ďakujeme!

Maloobchodnom Balení No
Druh Peňaženka Prípade
Číslo Modelu Pre Sony Xperia XA2 L2 XZ2 XZ2 Kompaktný
Dizajn Obyčajný
Funkcie Crazy Horse Kožené Stojan PU+TPU Kryt Stojan Prípade card
Funkcia Nečistotami-odolná
Package plastová taška
Názov Značky szszhan
Farba Ako fotografie

Súvisiace produkty