Nový Nabíjací Stojan Odolné Prenosné Nabíjačky Bezdrôtový Rukoväť Dual Sídlo Nabíjačku Hra Príslušenstvo pre PS5 Radič Dropshipping

€4.03

-26%

€5.51

Nový produkt

1 položky

Štítky: ps 4 radič nabíjačky, hrať ps4, pleť šport, sklenené indukčné, ps4 nálepky vinyl, dobe chladiaci ventilátor pre ps4, fosmon ps4 radič nabíjačky, ps5 radič nabíjací kábel, ps4 radič originálne nabíjačky, sony plastation 4 slim.

Nový Nabíjací Stojan Odolné Prenosné Nabíjačky Bezdrôtový Rukoväť Dual Sídlo Nabíjačku Hra Príslušenstvo pre PS5 Radič Dropshipping

OOTDTY

Funkcie:

1. Pre PS5 dual nabíjacej základne.Ak chcete ukladať a vyberať 2 radiče bezpečne v rovnakom čase, len priložte USB port a vložte ju.

2. Rýchle Nabíjanie.Nie je potrebné sa obávať zlyhania napájania!Regulátor pre PS5 nabíjačka umožňuje nabíjať 2 radiče zároveň nabíjanie rýchlosť je super rýchly v 3 hodín, nie je potrebné čakať na jednu noc úplné nabitie radič.

3. Bezpečnostné a spravodajské služby.Vstavaná ochrana čip, preplatok ochrany, non-slip dizajn.Potom, čo bol úplne nabitá, bude automaticky odpojte od napájania na ochranu zariadení pred zranením.Môžete spať v pohode.

4. Ľahké a prenosné.Univerzálna USB kábel môže byť zhodné s väčšinou USB wall adaptéry notebooky alebo akékoľvek iné plnenie porty.Nabíjací dock je jednoduché pre radič ak chcete zadať, je veľmi stabilný a udržiava dobré spojenie, je veľmi malý a nezaberá veľa priestoru, ktorý je tiež pohodlné odkladacie miesto kontrolóra.

5. Nabíjačka pre PS5 radič.Perfektný darček pre vašu rodinu a priateľov, najmä hráčov!

Špecifikácie:

Farba: biela

Materiál: ABS plast

Vstupné napätie: DC 5V 1000MA

Výstupné napätie: DC 5V 500-1000MA

Kompatibilné s: pre PS5 herný ovládač

Package zahrnuté:

1 x Nabíjací Stojan

1 x USB Kábel

Názov Značky OOTDTY
SONY Model playstation
Farba BIELA
Certifikácia ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál ABS Plast
Kompatibilné Značka/Model Sony

Súvisiace produkty