HWB850 Infračervené Objektív Infračervený Prenos Viditeľné Absorpcie Sklo Filter 28*2 mm

€14.84

Nový produkt

1 položky

Štítky: ND8, 150x150mm, nd500, 170 mm filter, ir pass, 46 mm 58mm, pldf p975a, žú2 žú4 nd8, 67mm uv filter, kase filter.

modname=ckeditor Produkt index Model HWB850 Farebné Optický Filter Charakteristika Cut-off, Viditeľné, Infračervené 850-2500 nm Infračervené Vysokou Priepustnosťou Infračerveného Filtra veľkosť Priemer 28*2 mm hrúbka 2 mm Rozmerová tolerancia Pozitívne a negatívne 0,1 mm tolerancia Hrúbky Pozitívne a negatívne 0,05 mm

Spektra sú nasledovné:

Veciach, ktoré potrebujú pozornosť:

1. Vyhnúť ukladanie filtre vo vlhkom a vysokou teplotou prostredia.

2. Vyhnúť ťažké škrabance na povrchu filtra a drvenie ťažkých predmetov.

3. Objektív by mal byť prijaté s odtlačky prstov alebo gumené rukavice.Ak nie, umyte a osušte ruky pred ich prijatia.Objektív by mal byť umiestnený zľahka na objektív papier, nie na drsných alebo tvrdých povrchov, tak ako nie je poškodená.Keď sa prach alebo odtlačky prstov sa dotkol, malé množstvo liehom alebo etanol by mali byť namočené v vatový tampón alebo vatový tampón a jemne otrela.Nie vyvinúť silu, pomaly pohybuje v jednom smere.Utrite celý objektív naraz, vyhnite sa treniu a späť, počkajte, kým sa rozpúšťadla, aby v pohode a potom dať do vhodnej polohy pre použitie.

4. Farebné optické filtre by mali byť použité pri teplotách nie viac ako 80 stupňov.Musia byť použité pri vysokých teplotách.To by malo byť vysvetlené, predajcovia, že len po tom, tvrdené môžu byť použité pri vysokých teplotách, ale je lepšie, nesmie presiahnuť 250 stupňov, aby sa zabránilo poškodeniu filtre.

5. V procese pomocou filtra, by sme sa mali vyhnúť náhly vzostup a pokles teploty.Ak je teplotný rozdiel je príliš veľký, je spôsobí rozpad filter.Prosím fungovať s opatrnosťou.

6. Kombinácia filter s nástrojom alebo zariadenie: Ak existuje vlákien na prístroj alebo zariadenie, filter môže byť inštalovaný na príslušný krúžok a potom skrutkované na zariadení; ak nie sú vlákna iba konštrukčné diely, filter môže byť prilepený na to s AB alebo ultrafialové lepidlo.Ak nie, môžete komunikovať s zákaznícky servis a poskytnúť príslušné usmernenia.

Názov Značky TailKuKe
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ

Súvisiace produkty