ES01 Bezdrôtové Slúchadlá, TWS Bluetooth Headset 5.0 Kontakt HD Stereo Bluetooth Headset (Modrá)

€16.69

-29%

€23.51

Nový produkt

1 položky

Štítky: tws s displejom, modrý zub earphon originál, apt x tws, dotyk tws pravda bezdrôtové slúchadlá, modré tlačidlo slúchadlo, modrý zub 40 slúchadlá slúchadlá, modrý zub earings, bluetooth headphon, hybrid tws, modrý zub veľké slúchadlá.

ES01 Bezdrôtové Slúchadlá, TWS Bluetooth Headset 5.0 Kontakt HD Stereo Bluetooth Headset (Modrá)

Bluetooth slúchadlá poskytujú skutočne prírodný, autentický zvuk a výkonné basy, výkon cez 8mm veľký-veľkosť reproduktora vodič-vodič plocha je 1. 77 krát oblasti bežného ovládača.Zabudované vysoko-kvalitné Mikro-phone (s AAC dekódovanie) a bezstratové HD vykresľovanie technológie vytvárajú neuveriteľnú kvalitu zvuku s hlboké basy a jasné výšok.

S 2000mAh plnenie prípade, môžete nabíjať bezdrôtové Bluetooth slúchadlá kedykoľvek a kdekoľvek.To môže nabíjanie slúchadiel aspoň 20 krát a hrať až 100 hodín alebo viac.Prekvapivo, môžete nabíjať nielen Bluetooth headsety, ale aj mobilné telefóny.Užite si nabíjanie kedykoľvek a kdekoľvek!

LED displej dizajn označuje množstvo zostávajúceho nabitia batérie v hovorovej prípade.Dajte slúchadlá v prípade a budete vedieť, kedy je najlepší čas na nabíjanie. "FU" naznačuje, že nabíjanie prípade má 100% výkon.Päť-segment indikátor vedľa neho ukazuje úroveň nabitia slúchadlá (jeden úsek predstavuje 20% z poplatku).

Povrch výrobku je siliconized a v kombinácii s gradient proces povliekania, umeleckej textúra je úžasné, a zrkadlový lesk môže sa zabránilo poškriabaniu.

3 páry rôzne veľkosti slúchadiel sú k dispozícii, aby sa zabezpečilo, že bezdrôtovej komunikácie Bluetooth headset je pohodlné a bezbolestné na dlhú dobu.Oni pevne zachytiť a nebude spadne uši ľahko.Veľmi nízka hmotnosť (3g), mini in-ear dizajn.IPX7 nepremokavé Bluetooth slúchadlá sú ideálne pre šport, cvičenie, beh, cvičenie, o knihy, pozeranie TV alebo na spanie.Pravda, bezdrôtová slúchadlá, aby pohybu jednoduché a zábavné.

Vysoký dynamický a vysoká citlivosť reproduktora, polymérovej živice membrána s Bluetooth 5.0 a DSP technológia, bass je hrubé a nie je dusno a stredné a vysoké frekvencie sú jasné a mäkké.

farba:modrá

Materiál:ABS

veľkosť:7*5.4*3 CM

Obsah Balenia:

1 pár * slúchadlá

1 pár * ucho čiapky

1 * nabíjací kábel

1 * Pokyny

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

nepremokavé Áno
Počet Vodičov 2
Zoznam Balíkov Používateľská Príručka
Typ Magnetu Feritové
Dĺžka Riadok 1m
Bezdrôtové Typ Bluetooth
Priemer Vodiča 0.04 mm
Mušle Typ Semi-otvorené
Max. Výstup -mW
Celkové Harmonické Skreslenie -%
Nabíjanie Metóda Nabíjanie prípade
Funkcia ŠPORT
Odolnosť 12Ω
Podpora APLIKÁCIÍ Áno
Citlivosť 120dB
Názov Značky SODIAL
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie No
Je bezdrôtové Áno
Podpora Pamäťovej Karty Áno
Konektory ŽIADNE
Ovládanie Hlasitosti No
Certifikácia ŽIADNE
S Mikrofónom Áno
Kodeky AAC
Číslo Modelu Slúchadlá
Ovládacie Tlačidlo No
Pre Slúchadlá, Podložky Materiál Pamäťová Pena
Konektor Typu ŽIADNE
Štýl In-Ear
Funkcie nepremokavé
Frekvenčný Rozsah -Hz
Impedancia Rozsah až 32 Ω
Pôvod CN(Pôvodu)
Komunikácia Bezdrôtové
Bluetooth Verzia 5.0
Vocalism Princíp Dynamický

Súvisiace produkty