YGD12B1 Parné žehlenie stroj 1.2 L Odev Parník preplňované ploché hot visí stroj 220V 1PC

€98.34

-19%

€122.92

Nový produkt

1 položky

Štítky: výstroj ocele, bosch výstroj, oblečenie parník láska, samsung galaxy výstroj fit 2 pro hodinky, 5mm výstroj, Jednotka Prevodovky, steamfast oblečenie parník, oblečenie parník plastové, 1m výstroj, tobi oblečenie parník.

YGD12B1 Parné žehlenie stroj 1.2 L Odev Parník preplňované

byt hot visí stroj 220V 1PC

Ak máte čokoľvek na pochopenie, prosím kontaktujte nás a my vám odpovieme opatrne.

Produkt displej

Model: YGD12B1

Číslo produktu:GL1066

Napätie: 220V

Frekvencia: 50 hz

Príkon: 1800W

Nádrž na vodu, objem: 1.2 L

Parný výstup čas: 25S

Pary objem: 38 g/min

Špecializácia: Preplňované Pary, Ploché Hot / Závesné Hot

Spokojnosť Zákazníka:

Ak sa rozhodnete "predávajúci spôsob dopravy"(368.42 usd), ktorý vám pomôže zariadiť zásielky mora a dodanie vášho najbližšieho prístavu!

Ak je doprava po mori, po príchode prístavu určenia, je kupujúci musieť zaplatiť cieľový port poplatky (napr. terminál manipulačné poplatky, dokumenty, poplatky, poplatky za skladovanie, ect), daň vykonať colné odbavenie a vyzdvihnúť tovar.

Ak sa rozhodnete DHL / ARAMEX/ FEDEX,TNT ,UPS, ATD, ktorý vám pomôže zariadiť zásielky international express a priamo doručenie na vašu adresu(DVERÍ K dverám SLUŽBY)!

1)s cieľom chrániť vaše položky a vyhnúť sa akejkoľvek škody z prepravného procesu, Keď dostanete balík, Kupujúci by mali kontrolovať balík / tovar starostlivo pred podpísaním prevzatia tovaru.

Ak existuje akékoľvek škody, obráťte sa na miestne ARAMEX / DHL / Fedex požiadať sťažností a reklamácií ALEBO kontaktujte sa s nami do 24 hodín.Potom si fotografie za poškodený stroj a balení, ihneď odoslať správu na nás, pomôžeme vám vyriešiť problémy.

2) ak máte nejaký problém o výrobok, alebo doprava, Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a budeme robiť naše úsilie na vyriešenie problémov.

3)A vaša odozva je veľmi dôležité našej predajni, Ak ste spokojný s našim výrobkom a náš server ,po potvrdení tejto objednávky, Prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, sme aj vám "IDEÁLNY 5 HVIEZD",

Keď ste ohodnotili dodacia lehota časť vezmite prosím na medzinárodnej tranzitnej do úvahy.Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoj podnikania a vás slúžiť lepšie.

Moc 1800W
Parný výstup čas 25s
Frekvencia 50Hz
Číslo Modelu YGD12B1
Číslo produktu GL1066
Podpora Áno
Napätie 220V
Názov Značky LZHZXY
Teplota Výstroj Tretí prevodový termostat
Nádrž na vodu, kapacita 1.2 L
Pary objem 38 g/min
Výkon (W) 1500-1800W
Podporuje Anti Suché Spaľovanie Áno
Klasifikácia Parné kefa
Model YGD12B1
Certifikácia Iné
Nádrž na vodu Kapacita (l) 0.9-1.3 L
Napätie (V) 220V

Súvisiace produkty