1Pc Jednorazové Módne Dočasné Vlasy Pro Mini Kriedy Pastelky 6 Farieb Na Vlasy Multicolor Farbou Farbenie Farbenie Vlasov, Hrebeň Starostlivosť o Vlasy

€5.01

-29%

€7.15

Nový produkt

1 položky

Štítky: zara sandále ženy, xiao motor smart, zima prichádza lego, waterproff prstové, vlna hlavový most deti, txn03 frézovacie hlavy, kde dievčatá cherry, hračky 18 rokov korku, txo elyxion hoodie.

Parametre výrobku : špecifikácia Produktu: 10*3*1.5 CM Hmotnosť: 15 gramov Funkcie: 1 Jedinečné ručné dizajn, aby sa zabránilo pút na ruky a oblečenie počas vlasov farbenie.Je to pohodlnejšie a pohodlné používanie.To robí to pre vás ľahké vychutnať krásu a šťastie priniesol dočasné farbenie vlasov produkty. 2With na česanie funkciu, rieši problém nerovnomerného sfarbenie, jednoduché aglomerácie a zranenia časté farbenie vlasov, výrobky na trhu.Jednotné hlboké pevné sfarbenie znižuje poškodenie vašich vlasov a robí vaše vlasy pružnejšie počas vlasov farbenie. 3 rozpustné vo Vode vlasy smotany, zelená a šetrné k životnému prostrediu, FDA-schválené, svetlé farby, 10 farieb na výber, jednoduché farby, ľahko sa čistí, č mokré vlasy, ľahký hrebeň farby.

Číslo Modelu špirála farbivo
Položka Druh Špirála
Veľkosť 1PC
Materiál Plastové

Súvisiace produkty