4 konektor USB Sieťovej Nabíjačky EÚ Plug Rýchle Nabíjanie Cestovné Nabíjací Adaptér Typ-C Kábel Telefón Nabíjačku pre Apple Iphone, Samsung

€2.78

-16%

€3.31

Nový produkt

1 položky

Štítky: nabíjačka iphon, nabíjačka iphone pôvodu, nabíjačka iphon 12, 20w nabíjačky, nabíjačka pd, 18w nabíjačky, c nabíjačka, usb, 20w apple nabíjačky, rýchlo nabíjačka, , 20w usb c.

Funkcia: Ponúka rýchle, efektívne plnenie.Ochranný obvod, aby sa zabránilo prebíjanie.Použite svoj existujúci USB nabíjanie/ sync kábel na nabíjanie.Vrecko veľkosti, kompaktný, ľahký, trvanlivý, ľahko vziať kamkoľvek.Jednoducho ho zapojte do sieťovej zásuvky a nabíjanie cez riadne USB kábel.Na použitie s všetky zariadenia USB, jednoducho pripojte kábel USB do zariadenia a potom do nabíjačky modul, ktorý sa ľahko používa.Kompatibilné pre väčšinu z USB zapnutie zariadenia .

Popis:

Kategória produktov:4 USB Nabíjačky

Farba:čierna,biela

Kompatibilné pre väčšinu z USB zapnutie zariadenia vrátane pre Samsung, Apple pre iphone, pre iPod, Microsoft Zune, mobilný telefón, PDA, digitálne fotoaparát / videokameru a viac.

Balenie zoznam:

1x 4 USB Nabíjačky

Poznámka:Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Druh Cestovanie
Certifikácie Kvality CCC
Uplatňovať Rýchle Nabitie Protokolov Qualcomm Rýchle Nabíjanie 3.0
Číslo Modelu 4 konektor usb nabíjačky
GAN No
Vstup 5V/2A
Výstupné Rozhrania USB
Pôvod CN(Pôvodu)
Zdroj Napájania USB
Max. Výstupný Výkon 10W
Názov Značky Studyset

Súvisiace produkty