Benro A0680TB00 Profesionálny Statív Auminium Statívy Pre Fotoaparát B00 Loptu Hlavou prepravný Vak Max Zaťaženie 6 kg DHL Zadarmo Doprava

€152.04

-14%

€178.87

Nový produkt

1 položky

Štítky: benro karbónový statív, telefón pod, telefón stojan na obrázok, benro statív video, benro statív, benro filter, benro monopod, mini statív, benro mini statív, pre telefón, statív.

Informácie O Produkte

Názov:

Benro A0680TB00 Profesionálny Statív Auminium Statívy Pre Fotoaparát B00 Loptu Hlavou prepravný Vak Max Zaťaženie 6 kg DHL Zadarmo Doprava

Špecifikácia Výrobku

Značka:Benro

Typ Produktu:Profesionálny Statív S Loptu Hlavou

Model:A0680TB00

Loptu hlavou:B00

Materiál:Auminium

Oddiel:4

Max Výška:1380mm

Zložiť výška:400mm

Hmotnosť:1,25 kg

Max Zaťaženie:6 kg

Package:Áno

Pôvod:Čína

Spätná väzba

Vaša Spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Zásielky

Ak si zvolíte doprava zadarmo,Budeme mať právo zmeniť express spoločnosti.Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých intermational zásielky v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa vaše produkty sa od nich očakáva.

Vezmite prosím na vedomie,že Kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky,Maklérske poplatky,clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované na čas dodávky.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Vráti

Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak,je kupujúci sa mali uistiť, že položky sa vrátil sú v pôvodnom podmienky,Ak sú položky, ktoré sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti,bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu,a neposkytneme kupujúci vrátenie peňazí.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.Pred vrátením položiek,prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami.Po dáte položky, pre logistické spoločnosti,pošlite nám, Prosím, sledovacie číslo.

Číslo Modelu A0680TB00
Použitie Digitálnych zrkadloviek
Max Výška 1380mm
Package Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Loptu hlavou B00
Zložené Dĺžka (mm) 400mm
Max Zaťaženie 6 KG
Názov Značky Benro
Materiál auminium
Druh Profesionálny Statív
Model A0680TB00
Zložiť heigh 400mm
Typ Produktu Profesionálny Statív S Loptu Hlavou
Hmotnosť (g) 1250g
Max Extened Dĺžka (mm) 1380mm
Hmotnosť 1.25kg
Oddiel 4

Súvisiace produkty