2021 Nový Krásny Deň svätého Valentína Lásku v Tvare Srdca Loptu Prívesok Vianočný Stromček Garland Dekorácie Loptu Valentína prítomný

€1.86

-42%

€3.26

Nový produkt

1 položky

Štítky: kožené vyhlásenie putá, kožené stering toyota, žena hodinky solárne 5bar, žena nepremokavá zástera, kožený remienok 21 seiko, žena sledovať 2019 retro, žena sledovať pás binzi, kožené kameň prívesky, žena sledovať 2018 top 5.

Funkcie:

1. V tvare srdca vzhľad: trojrozmerný tvar, v tvare srdca dizajn, krásny vzhľad, svetlé farby, veľmi vhodná ako valentínska výzdoba, pridávame zábava na vytvorenie šťastný, sladké a romantickú atmosféru.

2. Tento produkt má lesklý povrch; bohaté štýly a veľkosti sú pre vás dosť zvoliť, aby vyhovoval vašim preferenciám a dekoračné potreby.

3. Široké spektrum aplikácií: Tam je povraz, na hornej časti každej bowlingovú guľu, ktorá môže byť zavesený na malé breza strom, stromček, Valentine strom, luster, okná, vonkajší strom, atď.; môžete tiež dať do fľaše, krabice, Alebo na iných miestach na zvýšenie romantickú atmosféru.

4. Bohaté farby: rôznych štýloch, veľkostiach a farebných kombináciách môže splniť vaše rôzne dekorácie, potreby a pridať farbu do každodenného života, festivaly a aktivít.

5. Sú vyrobené z vysoko kvalitného plastu, nízka hmotnosť, ľahko sa prenášajú, nie je ľahké poškodenie, trvanlivé, krásne a praktické.

Popis:

Táto dekoratívne lopta je vhodná pre vytvorenie romantickej atmosféry na Deň svätého Valentína.

Špecifikácie:

Veľkosť produktu: 4,5 cm

Veľkosť boxu: 8.5 * 6.3 * 9.5 cm

Tvar: srdce

Package Zahrnuté:

12 ks/set* dekoratívne gule

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty