Lesklý Čierny Karosériou Auta Pre Honda 2005 2006 CBR600RR F5 05 06 ABS Vstrekovanie Plastov Motorke Karosériou Auta Sportbike Zahŕňa

€377.07

-20%

€471.34

Nový produkt

1 položky

Štítky: astro žena náhrdelník, 256 gb flash 3, astroturf super bowl, 10r024428 acelerator, 3018 pracovný stôl nástroje, 256 mobilný telefón ips68, astrológia mesiac príspevky, astrowold sweatpants, astrolux ec01 držiteľ.

Popis Položky:

- Vhodné pre: Honda CBR600RR F5 Rok 2005-2006 Sportbike - Farba: Aftermarket racing vlastné maľované - Stav: 100% Zbrusu Nový aftermarket non-OEM diely a diery sú predvŕtané - Materiál: Vysoko Kvalitných ABS Plastov - Lisovanie: Vstrekovanie - Inštalácia: odporúčame nainštalovaný professional

Reálne Obrázky:

1.Naše horské sú kvalitnejšie

-Naše továrne sú veľmi prísne s kvalitu výrobkov,súčasťou maľby, montáže a prevedenie, mading tým, aftermarket diely, s vysoko kvalitného ABS plastu a aftermarket vlastné závodné maľované.,a získať vysoko chvály na našej vysokej kvality. -Máme aj profesionálne závodné horské!

2. Profesionálne balenie

-Budeme kontrolovať, horské a uistite sa, že nie je žiadne problémy s kvalitou pred package to. -Horské sú balené podľa bublina prác v seizmickej kartónov.Rozdiel je tiež naplnený bublina. -To príde zákazník je v perfektnom stave.

3.Bezpečná a Rýchla Doprava

-Objednávky bude dodaný po uplynutí o 7-10 pracovných dní od zaplatenia schválila dňa. -tovar vám bude odoslaný priamo do vašich dverí EMS (7-10 pracovných dní) alebo Čína Príspevok Vzduchu Parcela (10-15 pracovných dní), do väčšiny krajín. -Sme vám sledovacie číslo akonáhle položka je pripravený na dodanie. -Tovar vám bude deklarovaná ako "Plastové Formy" a hodnotu v $100USD pre prepravné účely. -Dovozného cla,daní a poplatkov ...nie sú zaradené v položkách ceny alebo poplatky za dopravu.Nechceme byť za ne zodpovedný. -Prosím, na adresu správne pred vašej platby.

4. Viac Platobné Metódy

-Prijímame Paypal, kreditné karty, debetné karty, western union atď.Viac platobných spôsobov, ako sa budú v budúcnosti k dispozícii.

5. Garantované Vrátenie Peňazí

- Návrat alebo vrátenie bude mať Žiadne zarybňovanie poplatky, poštovné a odovzdanie poplatky sú vylúčené. - Nesprávne alebo chybné položky: Žiadne extra poplatky, budeme ich vymeňte a uhradiť náklady spojené s prepravou. - Budeme uhrádzať štandardné zem sadzby za zásielky len. - Položka sa musí vrátiť v bezchybnom stave a jeho originálne balenie a príslušenstvo, nikdy inštalované alebo namontované.Nebudeme akceptovať vráti po 10 dní od doručenia.

6. Najlepšie Služby

-Ak sa vám nepodarí nájsť obraz schému, ktorú v našom obchode chcieť, prosím, kontaktujte nás, sme schopní prispôsobiť všetky vzory sa vám páči. -Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás, odpovieme vám hneď ako to bude možné!

VEZMITE PROSÍM NA VEDOMIE:

1. Ak existuje akékoľvek nespokojnosť o naše služby, alebo produkty, neváhajte nás kontaktovať a my sľubujú riešiť vaše problémy čo najskôr. 2. Pred odchodom Negatívna spätná väzba alebo otvorenej, prosím, kontaktujte nás, 99% problémov, ktoré možno riešiť prostredníctvom komunikácie. 3. Vaša úplná spokojnosť je našou prioritou Č. 1!

FAQ

Môžem prispôsobiť svoju objednávku?

Áno!sme schopní prispôsobiť všetky farebné schémy, môžete mi poslať fotky, ako by ste chceli maľovať, môžeme robiť to pre vás!

Keď budete mail parcela sa na mňa?

Odpoveď:Zvyčajne to by trvať približne 7-10 pracovné dni pre manufacutre, potom asi 8-10 pracovných dní na ceste k vám domov, to závisí od vášho colné odbavenie.vďaka za vaše porozumenie.B:Ak potrebujete naliehavo, môžeme maľovať asap, len 4-5 pracovných dní maľovanie, potom o 1 týždeň na ceste.Máme aj nevyfarbené horské na sklade.

Môžem kúpiť nejaké kusy samostatne?

Áno!môžeme predať samostatné kusy.Dajte mi vedieť, ktoré kúsky by ste chceli a ako by ste chceli maľovať to, čo môžeme urobiť to pre vás zadarmo!

Máte nejaké príslušenstvo pre môj bicykel?

-Absolutly, máme mnoho motocyklov častí, ako sú Skrutky Auta, Svetlometu, Zátvorka, Zrkadlá, Páky, zadné Svetlo, Rearset,čelného skla a pod. -Sme tiež vývoj dielov na automobily.

Ďakujem vám za čítanie.Majú veľký deň!

Položka Šírka 90inch
Motobike, Aby Honda
Položka Druh Zahŕňa & Okrasných Líšt
Druh Materiálu Vysoko Kvalitný ABS Plast
Položka Hmotnosť 8kg
Položka Výška 50inch
Položka Dĺžka 60inch
Názov Modelu Honda
Názov Značky aupartsjp

Súvisiace produkty