YUPINCIAGA Ženy Voľné Veľké Veľkosti Roztomilý Jahodový List, Tlač s Kapucňou Krátky Rukáv Sladké T-shirt Kawaii Lete Bavlna Femme Topy

€14.53

-50%

€29.06

Nový produkt

1 položky

Štítky: sony d2212 flex kábel, sony davsr2 kábel súpravy, sony cx210 flex kábel, sandál 7 dospelých žien, prenosné príručnej batožiny, sony dslr a350 príručka, prenosné vykurovacie 8 kw, prenosný hdd wifi box, nato monitor maunt 90.

Tabuľka Veľkostí

Jedna veľkosť poprsia 140 cm ,dĺžka 65 cm je 1-3 cm chyba , prosím, starostlivo skontrolujte, než si kúpite .vďaka

Drop Shipping

Ahoj drahý priateľ .ak hľadáte najlepší drop shipping dodávateľa, YUPINCIAGA je najlepšou voľbou pre vás . 1.Sme Top Značky uložiť na Tapetujem.sk. 2 Sme zabezpečili vynikajúcu kvalitu našich výrobkov. 3 poskytujeme oboch Poklesu Prepravy a Veľkoobchodné služby pre vás. 4 Ponúkame Epacket a Tapetujem.sk Štandardná Doprava do väčšiny krajín .A väčšinou Doprava Zadarmo pre vás !To zvyčajne trvá asi 7 až 15 pracovných dní, najviac miesta .Na niektorých krajinách alebo vidieckych oblastiach, môže trvať aj dlhší čas, v dôsledku č časté leteckej spoločnosti a kontrolu colnými.Ak chcete item(s) rýchlo príchodu ,budeme používať EMS alebo DHL , ktoré zvyčajne trvá 3-5 deň, aby sa dospelo, ale musí zaplatiť ďalšie. 5 Ak ste navštíviť našu loď položky , by sme chceli dať VIP Zľava len pre vás .Budeme sa snažiť ponúknuť vám najlepšie položiek a perfektný servis .Tešíme sa na spoluprácu s vami čoskoro .Text objednávka je vítaný !

Vlastnosti A Špecifikácie

Prezentovať Model a Produktov

Vrátenie a Výmena

1. Ak ste nešťastný z akéhokoľvek dôvodu, alebo máte problém s vašou objednávkou, prosím, dajte nám vedieť pred odchodom krmivo chrbtom.Budeme viac ako šťastní, ak sa chcete vrátiť, alebo vymeniť položky. 2. Sme vždy posielať náš balík s bezpečne zabalený.Ak vidíte niečo zlomené, keď dostanete balík, prosím, fotografovanie hneď namiesto zrušiť ho!A môžeme začať naše vrátenie a Výmena hneď! 3. Sme milý a poctivý predajca.Dúfame, že každý kupujúci bude užite si nakupovanie tu.Snažíme sa o pozitívnu spätnú väzbu na všetky transakcie.Pred otvoriť sporu, prosím, kontaktujte nás. 4. Budeme radi, aby vám ponúkli naše skvelé služby!Vitajte v poriadku, Dúfam, že už dlho spolupracovať !

Topy Typ Tees
Rukáv Štýl Pravidelné
Názov Značky YUPINCIAGA
Položka Druh topy
Textílie Typ Broadcloth
Vzor Jahoda
Materiál Bavlna
Rukáv Dĺžka(cm) Krátke
Veľkosť One Size
Vzor Typ Tlač
Golier Kapucňou
Dekorácie ŽIADNE
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Pohlavie Ženy, Dievčatá, Ženy, Dámy
Štýl kawaii
Číslo Modelu 204935715

Súvisiace produkty