Roztomilý Ženy Packable UPF Slamy Slnko Klobúky Stuhou Luku Letné Pláž Hat Lady Široký Okraj Fedoras Derby Cloche Floppy Cestovné Klobúk 54-59 cm

€18.98

-40%

€31.64

Nový produkt

1 položky

Štítky: etsy cloche klobúk, echarpes femininos, ženské cloche klobúk, dámy klobúk homburg, gorros femininos, dieťa fedora klobúk, klobúk mužov zime, pletené klobúk cloche, klobúk zrastov mužov, chaleco femininos.

Stuhou luku prízvuk široký-brimmed slamené klobúky, Materiál: vysoko kvalitný papier, slama, skladacia, nízka hmotnosť,vetrané a pohodlné.Slamený Klobúk Okraj: 9 cm/3.5" Klobúk Výška: 11 cm/4.3" Hlavu obvod: Cca. 56-60 cm/22.04"-23.3" (nastaviteľné), Farba: žltá, béžová, čierna, Khaki, ružová.Funkcia: Top kvalita koži-priateľský, papier, slama materiálu.Mäkké pohodlné a priedušná, silné Anti-uv funkciu, UPF 50+; Široký veľké floppy okraj poskytuje ideálny odtieň pre vašu tvár, pomáhajú chrániť od škodlivé účinky slnečných lúčov.Udržať zdravé navždy!Príležitosti: základné príslušenstvo pre váš Millinery klobúk carft robiť, ukázať, vonkajší cestovanie,dovolenka, camping, turistiku, záhradníctvo, chôdza vaše psy, dovolenky, plavby loďou, exkurzie, víkend útek, medové týždne, Kentucky Derby, Kostol, ect.Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie povolené chyba je 1 cm.To je veľmi dôležité pre dámy, ktoré sa majú chrániť priamo silné slnko.

Slnečného ultrafialového ray sa nepoškodzujú pokožku,robí tmavé škvrny,urýchlenie starnutia,dokonca spôsobiť rakovinu kože.

Je potrebné použiť slnko ochranné klobúk, keď ste vonku v lete.

Tento sun hat má UPF 50+ ochrany proti slnku,môžu chrániť pred ultrafialovým lúčom.

Relaxovať na slnku a ukázať svetu svoje aktuálne pocity s našou širokou krempou slnko klobúk.

Nezabudnite vykonať selfie a príspevok na sociálne médiá!Si tak krásna!O Nás

máme sen, sen, že každý by mal byť istí, že v sebe naše klobúky s hrdosťou.Úžasné ženy, Klobúky sa budete cítiť dôveru a neuveriteľné nie len udržať Očarujúce ani pohodlné.Áno, to je moc veľké klobúky môže priniesť!

Iné Servise

Sme schopní ponúknuť zľavu, alebo viacero položiek, ak môžeme.

Máme veľa skúseností i n poskytnúť Pokles nákupných pre každý zákazník, vítame vás na prácu s vami.

Platby

Tapetujem.sk Podporu karty Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi WebMoney,Boleto a bankový prevod.Nepodporujú PayPal.

Doprava

Všetky položky bude odoslaný do 48 hodín po prijatí platby.

Všetky položky sú z Číny.Snažíme poskytnúť vám najviac spoľahlivé a cenovo dostupný spôsob, medzinárodných prepravných služieb.Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na miestne zvyky a poštové služby.Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc.Sme bude zodpovedný za akékoľvek škody alebo straty, ktoré vzniknú v prepravnom procese.Všetky zásielky vieme zabezpečiť aj sledovacie číslo.

Spôsob dopravy a Medzinárodnej Prepravy Času:

Ak sa rozhodnete Epacket alebo Tapetujem.sk Štandardná doprava,to by trvať 7~20 pracovných dní odo dňa doručenia.

Ak sa rozhodnete Čína príspevok doprava,to by trvať 18~40 dní dodanie.

Ak potrebujete rýchlejšie prepravu, prosím, kontaktujte nás pre ďalšie poplatky.Tam sú hmotnosť a cubage obmedzení medzinárodného aby pomocou Express.

Podmienky

Skutočná farba a tvar sa môže vyzerať trochu inak z obrázkov pretože technické zlepšenia a výrobných odchýlok.Vezmite prosím na vedomie, než si cenovú ponuku.Naším cieľom je, aby sa ubezpečil, že ste radi, kupujúci a príjemné nakupovanie s nami.Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa produktu alebo dopravy otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás e-mailom.Budeme sa snažiť vyriešiť tieto problémy.Ďakujem vám za vaše nákupy v našom obchode.

Vráti

Všetky výrobky boli označené a balené v dobrom stave pred odoslaním.Ak je chybný omylom, môžete sa vrátiť vec na nás.Urobíme výmenu v závislosti na našom dostupné sklade, ak nie je k dispozícii, a vrátenie bude vydaná.

Ak sa položka je v poriadku, ale naozaj nechcem to pre nejaké osobné dôvody, návrat je prijatá do 30 dní po kupujúcemu prijatie položky.Vrátený tovar má byť v jej pôvodnom stave.Kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovného.

Kontaktujte Nás

Staráme sa o našich vážených kupujúci, ak máte nejaké otázky, budeme veľmi radi pomôžeme.Snažíme odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné, avšak vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď.Prosím, dovoľte 24 obchodných hodín pre nás odpoveď

Spätná väzba

1,Ak ste dostali naše produkty a tiež s nimi spokojní, prosím, pomôžte nám dať pozitívnu spätnú väzbu.Budeme veľmi oceniť za to. 2. Vaša odozva je naozaj pre nás dôležité, venujte prosím niekoľko minút opustiť pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby.Tiež budeme robiť to isté na čo najskôr.Vďaka. 3. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť váš problém, kým nebudete spokojní.

Štýl Príležitostné
Materiál Raffia
Funkcia Silné Anti-uv Funkciu,UPF 50+,ochrana pred slnkom škodlivé ray
Obvod Cca. 56-69cm/22"-23.2"
Jar Leto 2019 Nové kolekcie, Model stage show pláž štýl
Oddelenie Meno Dospelý
Príležitosti denné,dovolenka,pláž,vodné športy,party, Kentucky derby,dovolenka,atď prímorské
Podrobnosti Čierna stuha lúk okolo, široko-brimmed čiapky
Kvalita Vyrobené z high grade priateľská papiera, slamy
Cylinder Okraj Cca. 9 cm/3.5"
Názov Značky WZRYTTL
Číslo Modelu h101
Vzor Typ Pevné
6Color Béžová, Čierna, Ružová, Khaki, Žltá,biela
Položka Druh Slnko Klobúky
Spokojní Na 100% Záruka Prírodné slamy s výtvarné spracovanie
Cylinder Výška Cca. 11 cm/4.3"
Pohlavie Ženy
Položky Stav 100% Zbrusu Nový

Súvisiace produkty