Alxun Pre Samsung Galaxy S9 S8 Plus Prípade Módne Sloty pre Karty PU Kožené nárazuvzdorný Zadný Kryt Pre Samsung S7 Okraji Poznámka 8 9 Prípade

€4.23

-29%

€6.04

Nový produkt

1 položky

Štítky: prípade ozdobná šnúrka na uniforme samsung s9, samsung galaxy s rezacím zariadením s10 plus kórea, prípade samsung xcover 3, puzdro pre samsung galaxy s6 nový rok, prípade samsung galaxy lol, samsunng a6, crossbody pre samsung, lg m2, mramor telefón prípade samsung galaxy, galaxy note 8 prípade stojan.

Pre Samsung Galaxy S9 S8 Plus Prípade Módne Sloty pre Karty PU Kožené nárazuvzdorný Zadný Kryt Pre Samsung Galaxy S7 Okraji Poznámka 9 8 Prípade Poznámka:(Prosím, prečítajte si pred objednávky) 1. Podporujeme Dropshipping , Veľkoobchod,OEM položky,môžeme poskytnúť tie najlepšie ceny,vysokú kvalitu Výrobkov. 2. Vaša objednávka bude odoslaná v priebehu 48 hodín. 3. Prosím, uistite sa, že vaša objednávka informácií je správne pred platby, ak platbu vykonať, vaša objednávka príde do prepravného systému automaticky, nie je možné zrušiť alebo zmeniť svoju objednávku 4.Ruský Priateľ dávať Pozor Prosím: vyplňte, Prosím, likvidátor meno a priezvisko (obsahuje 3 diely aspoň) v poradí, v opačnom prípade sa vaše zásielky budú nie je možné odovzdať colnému z vás. 5. Ak vaše potvrdenie čas je coming out,môžete ešte stále nedostávajú tovar, prosím, kontaktujte nás,budeme predĺžiť doba dodania na prvý raz. 6. Prípad dodávajú tým, že "Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus" nie je možné sledovať on-line.Ak potrebujete sledovacie číslo aktualizované on-line ,prosím, zvoľte "Tapetujem.sk Štandardná Doprava" 7. Žiadny Spor prosím: Prosím neotvárajte spor do 60 dní, je To nepopulárne , poďme sa udržiavať dobré pracovné vzťahy.Vďaka za vaše milé pochopenie.

Názov Značky Alxun
Compatible Model2 pre Samsung Galaxy S8 / S8 Plus
Features2 Foto Rámček+Držiteľa Karty+Stojan Stojan
Druh Peňaženka Prípade
Mix objednávky Podpora
Dizajn Vintage
Maloobchodnom Balení Áno
Funkcie Vysoko Kvalitnej PU Kože
Features3 Nárazuvzdorný+Voči Poškriabaniu
Kompatibilné Model1 Pre Samsung Galaxy S7 / S7 Okraj
Kompatibilný Model Samsung Galaxy S8
Miesto Pôvodu Čína
Kvalita Top Kvalita A+++++
Compatible Model3 Pre Samsung Galaxy S9 / S9 Plus
mix farieb Podpora
dropshipping Podpora
Funkcia Nečistotami-odolná
Kompatibilné Značky Samsung
Features1 Móda Sloty pre Karty PU Kožené Späť puzdro
Veľkosť For Samsung Galaxy Note 8 / Note 9 Case Cover

Súvisiace produkty