2019 Nové Automatické Vankúš Prietok Baliaci Stroj na Balenie Potravín Stroj Cenu

€5 255.95

-30%

€7 508.50

Nový produkt

1 položky

Štítky: gold vankúš balenie, výšivky vankúš, pilulku baliaci stroj, vankúš balenie automatické, pet vankúš, vankúš nastaviť, boho vankúš, korenie baliaci stroj, estetické vankúš, mramor vankúš balenie.

Názov Produktu

Automatické Vankúš Baliaci Stroj Pizza Čokoládové Sušienky Baliace Zariadenia

Použitie výrobku Automatické Vankúš baliaci Stroj

Vhodné pre balenie pravidelné objekty, ako sú sušienky, chlieb,ice cream ryža, snehu

koláč, vaječný žĺtok, čokolády, chlieb, instantné rezance, mesiac, koláče, lieky, denné potreby, priemyselné časti, kartóny alebo vaničky.

Podrobnosti o zablokovanie automatického vankúš baliaci stroj Modely TH-450S a TH-450X Názov automatické vankúš baliaci stroj Membrány, šírka Max. 450mm Dlhý taška 130-450mm Produkty sú vysoko Max.70 mm Whatsapp 0086 17719817302 Balenie rýchlosti 30-180bag/min napájanie 220V50/60HZ 2.6 kw Stroj veľkosť (L)4020×(W)820×H)1450 Hmotnosť 900kg obraz automatické vankúš baliaci stroj cenu

Podrobné snímky automatické vankúš baliaci stroj cenu

Hlavné výkon a štrukturálne vlastnosti automatické vankúš baliaci stroj, 1 Dvojlôžková frekvenčný menič ovládanie, taška dĺžka sa dá nastaviť a rezu, nie je potrebné upraviť vzduchu, jeden krok v mieste, šetrí čas a film. 2 rozhraním Človek-stroj, nastavovanie parametrov je pohodlné a rýchle. 3 Chyba self-diagnostika funkcia, poruchy displej je jasný na prvý pohľad. 4 Vysoká citlivosť fotoelektrické farba očí sledovania, digitálny vstup tesnenia a rezanie do pozície, ktorá tesnenie a rezanie pozíciu presnejšie. 5 Teploty nezávislé PID control, lepšie hodí do rôznych obalových materiálov. 6 určenia Polohy stop funkcia, č držať nôž, žiadny odpad film. 7 prenosovej sústavy je jednoduchý, práca je spoľahlivejšie a údržba je pohodlnejšie. 8 Všetko ovládanie je realizované pomocou softvéru, ktorý je vhodný pre funkciu úpravy a technologické inovácie, a nikdy zaostáva.

Balenie automatické vankúš baliaci stroj cenu

FAQ automatického vankúš baliaci stroj Q:máte nejaké inštalácie služby?

Odpoveď: Inštalácia Služby sú k dispozícii v každom čase.Budeme poskytovať inštrukcie a videa na vás, a my vám poskytneme predpredajný a popredajný servis, pomoc a priame používanie strojov dobre.Otázka: Aký je váš náhradné diely?

Odpoveď: vo Všeobecnosti, rôzne typy strojov prichádza s rôznych náhradných dielov, radi by sme vám zoznam pomôcť poznáte ich dobre.Q: ste výrobcu?Páči sa vám prijímame v ODM?

Odpoveď: Áno, sme továrne a akceptujeme ODM pre istotu.Máme Skúsený dizajnér strojov akceptovať prispôsobenie.Otázka: Či továreň by pomoc pre testovanie balenie výrobkov?

Odpoveď: Áno.Zašleme vám podobného výrobku balenie video, aby ste na odkaz prvého, ako aj programu, a tiež môžete nám poslať vaše produkty sme sa video a odoslať späť na hotové balenia výrobkov podľa vrátiť.Certifikáty automatického vankúš stroj na balenie potravín

Spätná väzba&Spoločnosti automatický stroj na balenie potravín

Vezmite prosím na vedomie,

1: Ak zvolíte "Doprava po mori", ktorý vám pomôže zariadiť zásielky mora a dodať do vášho najbližšieho prístavu!Je založená na CFR obchodných podmienok!To znamená, že po príchode prístavu určenia, je kupujúci musieť zaplatiť cieľový port poplatky (napr. terminál manipulačné poplatky, dokumenty, poplatky, poplatky za skladovanie, ect), daň vykonať colné odbavenie a vyzdvihnúť si tovar sami.

2: Ak zvolíte "Prepravné lietadlo ", ktorý vám pomôže zariadiť zásielky lietadlo a odovzdať najbližšiemu letisku!Po príchode na letisko , kupujúci je potrebné zaplatiť daň vykonať colné odbavenie a vyzdvihnúť si tovar sami.

3: Ak zvolíte "Doprava express ", ktorý vám pomôže zariadiť zásielky international express (ako DHL / TNT / FEDEX /ARAMEX, ECT) a priamo doručiť na vašu adresu (DVERÍ K dverám SLUŽBY)!

Po príchode , kupujúci iba v musieť zaplatiť daň a pomáhať vykonať colné odbavenie je ok.

4: Ak zvolíte "Doprava vlakom", ktorý vám pomôže zariadiť zásielky Vlakom + Truck a priamo doručenie na vašu adresu (DVERÍ K dverám SLUŽBY)!

- Ak sa zásielka Vlakom + Truck , po príchode, nemusíte platiť nič viac!naša ponuka už zahrnuté daňových a colných poplatkov!

- Táto metóda predovšetkým vhodný pre klientov, ktorí prichádzajú z Ruska, Kazachstanu, Kašmír, Mongolsko, uzbekistan,a iných vnútrozemských krajín.

5: Ak zvolíte "Nie sú zahrnuté prepravné", pomôže vám usporiadať výroby, medzitým, budeme s vami v kontakte a odporučí vám najvhodnejšiu zásielky metóda podľa vašej situácii!

6:O stroj veľkosť, prosím, láskavo poznamenať, že by mohlo byť nejaké veľkosť odchýlky vzhľadom na ručné meranie, prosím, buďte opatrní, ak ste sa starať o to.

7:Kupujúcich by mal skontrolovať balík / tovar starostlivo pred podpísaním prevzatia tovaru.

Ak existuje akékoľvek škody, obráťte sa na miestne TNT / DHL / Fedex požiadať sťažností a reklamácií ALEBO kontaktujte sa s nami do 24 hodín.

8:prepravné dokumenty vám môžeme dodať je Nákladný list / letecký nákladný list, Faktúra, Baliaci list a Osvedčovania pôvodu, ak potrebujete akékoľvek iné dokumenty, prosím, kontaktujte nášho predajcu.

Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek

Názov Yolanda

Whatsapp +86 17737310584

E-mail y olanda(at)knownmachinery(doc)com

Stroj veľkosť (L)4020*(W)820*(H)1450
Pôvod CN(Pôvodu)
Príslušenstvo stroj na balenie potravín
Materiál Z NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE
Hmotnosť 900kg
Výkon (W) 2.6 KW
Taška Šírka 50-180 mm
Kapacita Práce Misa (Cup) automatické vankúš baliaci stroj
Membrána šírka Max. 450mm
Funkcia automatický baliaci stroj
Napätie 220/110V 50/60HZ
Balenie Rýchlosť 30-180bag/min
Taška Dĺžka 130-450mm
Druh Multi-Funkčné Baliaci Stroj
Certifikácia automatické vankúš baliaci stroj
Napätie (V) 110/220V
Automatické Triedy Automatické
Názov Značky Liuben
Číslo Modelu KN-450
Názov TH-450 automatický baliaci stroj

Súvisiace produkty