4 Kusy 500 ml Prázdne Sklenené Sprej Fľaše Spúšť Vody Postrekovačov Rozprašovačom Olej Fľaše Rozprašovača Kontajner hnedá

€19.26

-24%

€25.35

Nový produkt

1 položky

Štítky: amber sprej, 500 ml sklenenej vákuovej fľaše, termálne fľaša 500 ml sklo, sprej fľaše, sklo 50ml, sklo postrekovač, aromaterapia sprej, lekárske spreji 50 ml, fľaša spreji 50 ml sklo, 145ml sklenené fľaše, 500 ml kvapalina sklenené fľaše.

Šetrné k životnému prostrediu: Sklenené Fľaše, skvelý spôsob, ako uložiť a uložiť vaše domáce pleťové vody, vôní a olejov.Stop zápasí s krehký, non-šetrné k životnému prostrediu plast sprej fľaše

Naplniteľné & Nastaviteľné:sklo sprej fľaše navrhnutý s špecializované amber skla pre maximálne slnko penetrácia pre vytvorenie solárne vody.

Každá jedna fľaša bol únik dôkaz testované.

Šetrné k životnému prostrediu Sklenená Fľaša:

Fantastický spôsob, ako uložiť a uložiť vaše domáce pleťové vody, vôní a olejov.Stop zápasí s krehký, non-šetrné k životnému prostrediu plast sprej fliaš a vyskúšajte tieto krásne amber sklenených fliaš dnes.

1. Naplniteľné:

špecializované amber skla pre maximálne slnko penetrácia pre vytvorenie solárne vody.

2. Zdravie a DIY:

Prenos kvapaliny z obchode kúpil plastových fliaš pre krajší atmosféru vo vašom vaňa a izba pre hostí, alebo použitie vo vašej kuchyni, namiesto toho, plastové fľaše, ktoré môžu leach nezdravé chemikálie do svojho jedla.

3. Dobrý list, pocit & Atraktívne:

Tieto sklenené fľaše sa dokonale v ruke a zároveň sú dostatočne veľké na to, že nebudete mať neustále dopĺňať!Vyzerá profesionálne, atraktívne a ukladá preč úhľadne.

4. Nastaviteľné & úniku-dôkaz:

Každá jedna fľaša bol únik dôkaz testované.

Zahŕňa únik dôkaz, silný, spúšť sprej top s nastaviteľnými nastavenia na výrobu stály prúd, svetlo, hmla alebo VYPNÚŤ.

Dlhé trubice pripojené k sprej mechanizmus dosahuje na spodnej časti fľaše, aby vaše obsahu môžete mať prístup, až do poslednej kvapky.

5. Šetrné k životnému prostrediu Skla:

Naplňte vášho obľúbeného esenciálneho oleja zmesi a použitia, ako telo sprej, hydratačné hmly, izba fragrancer alebo hmyz odpudzujúcich.

Technické Detaily:

Množstvo: 4 Ks

Kapacita: 16 oz/500 ml

farba:hnedá

Materiál:sklo

veľkosť:17*7.4 cm

Obsah Balenia:

4*Olej Fľaše Rozprašovača

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte Tapetujem.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, Tapetujem.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex.To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky.Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty