2020 inovované dieťa dieťa dievča, chlapec deti silikónové nepremokavé zobraziť spp vaňa klobúk umývanie vlasov štít nastaviteľné elastické šampón spp

€8.37

-35%

€12.88

Nový produkt

1 položky

Štítky: umývanie hlavy, dieťa johnson baby umývanie, tena šampón spp, štít na tvár s klobúk, dieťa umývanie hlavy, kúpať dieťa silikónové, cap šampón, rast vlasov šampón, lev štít, johnsons baby umývanie detí.

inovovaný tlačidlo spoločné dieťa nepremokavé sprcha spp

Inovovaný materiál: PP, TPE Nastaviteľná dĺžka Dvojité ušné chrániče Ochrana oči Veľkosť: 29 cm*26 cm Obvodu hlavy: 38 cm-52 cm

Prečo si vybrať toto inovované silikónové ušné ochrany sprcha spp?

Keď dieťa umýva jeho vlasy, peny oči, voda tečie do uší, a kanalizácie vstup do jeho úst často došlo, ktoré nie je spôsobené len dieťa plakať, keď umyl jeho vlasy, ale aj ľahko spôsobené rôznymi ochoreniami.

Je bezpečný materiál, chráni zdravie novorodenca, a matka sa viac v pohode.PP materiál, BPA-free, úsek TPE mäkké silikónové, ochrany životného prostredia, žiadny dráždivý zápach, dieťa môže ho použiť s pokoj.

Dizajn odvodňovacích spp odkvapov štruktúra, vplyv tečúcej vody, nebude kolaps.Pri preplachovaní, zabrániť vody a peny do očí, nosa a úst.

Hmatateľný pocit je inovovať tak, že to nebude sklzu off, keď sa stretne so vody.Premyslený dizajn, troch-dimenzionální liatie, mäkké a pohodlné.

Zvýšiť rozšírený okraj dizajn, aby sa zabránilo kvapôčky vody alebo peny z tečie na detskú tvár.

Viac používania

Vekové Rozpätie > 3 rokov
Veľkosť Resizable
Vek 6M-pre dospelých
Materiál PP, TPE
Číslo Modelu 010202
Druh Materiálu SILIKÓNOVÉ
Pôvod CN(Pôvodu)
Veková Skupina Deti
Obvodu hlavy 38 cm-52 cm
Vzor Typ Pevné

Súvisiace produkty