90 cm Zadný Nárazník Telo Scratch Guard Chránič Gumy Výbava Kryt Pásky Doska

€7.21

-29%

€10.16

Nový produkt

1 položky

Štítky: modrá nárazníka protector, nárazník chránič nissa, nárazník elantra protector, nárazník stráže protector, nárazník chránič saab, nárazník chránič mobile, striebro nárazníka protector, beler nárazníka protector, eva nárazníka protector, vito nárazníka protector.

FUNKCIA

Tento nárazník pás je dostatočne flexibilné krivky na nárazník a skrýva množstvo ryhy a praskliny.S najvyššej triedy PVC materiálu, je jemná a silná na dlhodobé použitie.To bude zdobiť auto vystúpení, a aby vaše auto zvláštne a jedinečné. 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.Zadný nárazník výbava kryt pre univerzálne auto.Môže sa vzťahovať na existujúce škrabance, dajte svoje auto, iný štýl.Dať vaše auto za skvelú ochranu, chráni vaše auto pred opotrebovaním, škrabance laku škrabance atď.Odolné, pružné a ohybné. (Nebude crack, alebo zlomiť.) Prísť s lepidlá.VENUJTE PROSÍM UPOZORNENIE: NIE JE ŠPORTOVÉ SLOVO V STREDE NAJNOVŠIE ANTI-KOLÍZIE PÁSY, AK SI MYSLI TO, PROSÍM, NIE OBJEDNÁVKU.

ŠPECIFIKÁCIA

Názov produktu: 90 cm Zadný Nárazník Telo Scratch Guard Chránič Gumy Výbava Kryt Pásky Doska Stav: 100% Nové Značky Rám Materiál: Vysoko Kvalitné Gumené Veľkosť: 90 x 7 cm Platné modely: Univerzálna Farba: Čierna

POZNÁMKY K INŠTALÁCII

Prosím, majte na povrchu montážna poloha aby sa zabezpečilo, že je čistý a suchý, bez piesku a prachu, a tak ďalej.Nájsť správnu inštaláciu pozíciu pred vybratím pásky, ochranné fólie na produkty. (Hladké strane je zadnej strane) Miesto položka na presnú polohu opatrne, vložiť trim, a stlačte ju, aby zabezpečila dobrá priľnavosť.Prosím nezabudnite umyť vaše auto v 24 hodín.Prosím tepla lepiacu pásku pod položkou na zvýšenie priľnavosti ak máte hot sušič na vlasy.

Všetky naše produkty sú skladom a pripravené na okamžité odoslanie

BALÍK 1 * Auto Zadný Nárazník Gumový Chránič 2 * Nálepky

Shippment 1.Všetky výrobky, ktoré budú zabalené v profesionálnej úrovni 2.Pošleme na svoje pozemky, do 1-3 pracovných dní po platba potvrdená.Záruka 1.Jeden rok záruku na všetky naše produkty a všetci budú testované aj prísne pred odoslaním. 2.Ak nie ste spokojní, keď ste zobraziť produkty, vráťte ho do 30 dní na výmenu alebo peniaze späť.Kontaktujte nás, ak tam je problém v oblasti logistiky, alebo výrobky.všetky naše predajné personál sú profesionálne a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol!Vašu podporu a pochopenie ocenia!

Položka Výška 5cm
Položka Dĺžka 24cm
Externé Testovanie Certifikácia ce
Dĺžka
Položka Hmotnosť 295g
Názov Modelu Auto Telo Scratch Guard Protector
Položka Druh Styling Líšt
Špeciálne Funkcie Telo Scratch Guard Protector

Súvisiace produkty