Boxi Prísady Pre Sliz Roztomilý Živice Syra Plátok Charms KawaiiSupplies DIY Súprava Príslušenstva Výplň pre Načechraný Jasné Cloud Sliz

€0.84

-30%

€1.20

Nový produkt

1 položky

Štítky: súprava živice, diy electron auta, súprava sliz, živica bat plesní, živica kúzlo výplne, diy charms syr, antistresový strane, výplň pre hračka, cloud ucho, formy záhyby.

Tento výrobok je tak krásna a má vysokú kvalitu.To môže byť použitý ako dekorácia na načechraný sliz,jasné, sliz cloud sliz a hliny.Je tiež možné použiť ako DIY materiálov.Poznámka: Postupujte podľa našej predajni, dostanete Fanúšikov Exkluzívne Zľavy.To nemôže byť umiestnené tam, kde dieťa môže ľahko dostať, aby sa zabránilo dieťa jesť.S tým rozdielom, v metódu merania, prosím, aby niektoré veľkosti odchýlky.Ďakujeme za pochopenie.

Materiál:Živica Upozornenie: ŽIADNY Jesť Pohlavie:Unisex Vekové Rozpätie:> 6 rokov Funkcia: Dekorácie pre sliz hlinené hračky Názov položky: kúzlo, dekorácie pre sliz hlinené hračky Množstvo:1pc 5 ks 10pcs Stav: Na Sklade

Informácie O Produkte

1 Balenie Sliz Príslušenstvo Hračky

1.Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.Môžete umiestniť objednávky, ako budete potrebovať, a budeme sa snažiť v našich silách, aby loď výrobky pre vás, akonáhle je to možné. 2.Ako pre colné daň, kupujúci by mal platiť za to.nebudeme podporovať akéhokoľvek colného poplatku. 3.Prosím, uistite sa, že príjemca informácie správne pri vytváraní objednávky.Ruský zákazníci potrebujú, aby nám celé meno.

1.Všetky naše produkty budú starostlivo skontrolované a bude zabalený v dobrom stave pred odoslaním. 2.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd.Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. 3.Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami alebo službami, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred tým, než nás negatívne alebo neutrálne hodnotenie.Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.

Štýl 13 tvorba hlienu
Druh Plastelínou Nástroj/Plesní
Štýl 12 Pre prídavné látky v Sliz
Štýl 8 pre sliz príslušenstvo pre sliz dekorácie
štýl 11 Prísady pre veľké sliz
Plastelínou Farba Číslo Jednofarebné
Funkcie Roztomilý Kawaii
Číslo Modelu Sliz Príslušenstvo
Štýl 4 pre sliz dodávky sliz charms
Štýl 7 Doplnky pre sliz
Názov Položky Simulácia Syr Zobrazili Kľúčové Tlačidlá Pre Sliz
Štýl 2 Kawaii zobrazili kľúčové tlačidlá pre sliz
Štýl 15 Kľúčové tlačidlá pre sliz anti-stres
štýl 9 roztomilý dekorácie, doplnky pre sliz
Množstvo 1pc 5 ks 10pcs
Názov Značky Boxi
Štýl 6 pre sliz prísady sliz charms
Štýl 16 Pre sliz výplň
Upozornenie č jesť
Pôvod CN(Pôvodu)
štýl 10 Pre sliz Auta
Štýl 14 všetko pre sliz
Štýl 3 všetko pre sliz
Vekové Rozpätie > 6 rokov
Štýl 1 Pre sliz prísady
Množstvo farieb plastelíny Jednofarebné
Pohlavie Unisex

Súvisiace produkty