5d Diy Diamond Maľovanie Púpava Plný Diamond Výšivky Cross Stitch Narodeninám Námestie Vŕtať Dekoratívne Maľby

€4.04

-14%

€4.75

Nový produkt

1 položky

Štítky: púpava plagát, púpava dekor, púpava šperky, brošňa púpava, púpava striebro, púpava prívesok, umelé púpava, púpava pečiatka, púpava tričko, púpava šaty.

Celý Diamond Výšivky DIY Diamond Maľovanie Kvet Obrázok

- Názov produktu: Generácia námestie živice DIY diamond paiting - Funkcia : námestie diamant ; Diamantový pokrytie plátno kompletný , je plná diamantov výšivky - Materiál : Nová generácia námestie Živice Diamond s 477 DMC Farby - Balenie : Farba Boxu / Bag - Viacúčelový : Môže byť použitý v Spálňa, Jedáleň, Kúpeľňa, Umyváreň, Kuchyňa, Pracovňa, Domova, Kancelárie, Hotel, Reštaurácia - Názov Značky : DXLYMYU Picture Show

Položka Deatils

O Diamanty Námestie Diamond : Siz 2.5x2.5 mm vrták prierez, obraz je viac flash, farba a lesk je jasné krásne, naozaj farebný prechod, je nádherná, celková viac administratívnych úrovniach pocit, nezmizne, stereo zmysel je silná.

O plátno

Plátno : HD plátno.Podľa vašich preferencií

O Nástroje

O Balení

Vaky na balenie pre maľovanie menej alebo rovné potom na 30*40 cm

Box balenie pre obrazov väčšou ako 30*40 cm

Pokyny 1, Otvorte okno, kontrola súpravy je to kompletné . 2, Podľa farebného kódu, vyberte farbu do dosky . 3, Nájsť symboly na obrázku na začiatku vložiť do dokončiť to . 4. Ak chcete dokončiť to , dať nejaké knihy na vrchole , nech je to viac pevne . 5. Gratulujeme, môžete ísť zarámované až teraz !

Tipy : diamant maľby sú polotovarov, nezahŕňa rám.Budeme poskytovať diamond výšivky nástroje pre vaše urobiť.A budeme umiestnené 20% viac diamantov!Hoci sa naše výrobky nie je najlacnejšie, ale na kvalite nášho tovaru je najlepší!Ak chcete dokončiť to, môžete snímať vaše obrazy a odoslať ju k nám, budeme zdieľať s inými kupujúci po celom svete.Doprava : Sme zvyčajne loď všetok tovar v priebehu 4 dní po prijatí platby .Máme loď v Medzinárodnej Leteckej - mail z Číny Čína príspevok, Väčšinou môžete získať balíček rýchlo do 25 dní, ale niekedy môže to trvá asi 45 dni, aby sa dospelo.Je to hlavne kvôli pošte.O veľkosti a farby : Vzhľadom na limitné meranie skutočnej veľkosti sa majú niektoré drobné chyby (menej ako 2 cm).Prosím, aby niektoré drobné rozdiely vo farbe.Môže to byť spôsobené tým, že niektoré nevyhnutné dôvodov, ako je napríklad farba odraz v monitor,osvetlenie,pozadie, atď.Spätná väzba : Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité .Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 HVIEZD.Ak ste spokojní s našimi tovary a služby .PROSÍM, dajte nám 1,2,3,4 hviezdy, pretože sú rovnaké na negatívnu spätnú väzbu.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Textílie Typ Bavlna
Vzor Typ Kvetinový
Vonkajšie Balenie Farebné Políčko
Súbor Typ Áno
Typ Veľkoobchod Áno(>50 Ks)
Štýl Európa
Materiál Živica
Súpravy vnútorného detail Živica Častice, Základnej textílie, Kresby, Pinzeta, Dosky
Diamond Tvar Námestie
Materiál z Diamantu
Počet Farieb 1-30
Ukončenie
Názov Značky DXLYMYU
Vložením Oblasti Plná
Plátno Metóda Balenia Zrolovaná
Je prispôsobený
Použitie Domácnosti Essentials/Dekorácie
Formulár Jeden
Podrobnosti
Rám No

Súvisiace produkty