Slávny Spevák Bikini Girl Nostalgické Čiernej Na Bielu Stenu Umelecké Plátno Na Maľovanie Nordic Plagáty A Potlačou Obrazov Na Stenu Pre Obývacia Izba

€2.38

-30%

€3.40

Nový produkt

1 položky

Štítky: horúce bikini girl plagát, bikini nohavice dievčatá, bábika dievča hračka, bikini čierne dievča, dievča sveter vesta, bikini girl dievčatá, kawai dievčatá plagát, vzor bikini deti, dievčatá, spice girls plagát, bikini dievčatko.

1. Cena je za jeden kus, každá kategória zodpovedá rôznych cenových a odlišný obraz, venujte prosím pozornosť na výber veľkostí a obrázky. 2. Všetky výrobky neobsahujú žiadne rámy alebo extra hranice, obrázok pomer bude možné upraviť podľa veľkosti ste kúpili (mierne stlačený alebo orezané). 3. VŠETKY výrobky sú profesionálne tlačenej s premium atramenty na vysoko kvalitné vodeodolné matné plátno, atrament sme si, je vysoko kvalitné ekologicky šetrné pigmentový atrament, ale to je normálne pre všetky tlačené výrobky majú mierne atrament vôňu. 4. Farby, ktoré vidíte na monitore môže byť blízko k tomu, čo je vytlačené, ale vzhľadom na rozdiely v kalibrácie farieb monitorov, perfektný zápas nemožno zaručiť. 5. Každý plagát je ručne rezané a merania, môže byť chyba asi ±2 mm, ktorá nebude mať vplyv na montáž účinok.

Nordic Plagát Jeden
Štýl Maľby Na Steny V Obývacej Izbe
Scéna Obrazov Na Stenu Pre Deti Izba
Druh Plátno Potlače
Tvar Horizontálne Obdĺžnik
Technics Sprej Na Maľovanie
Je To Inteligentné Zariadenie No
Maľovanie & Kaligrafie Maliarske Plátno
Pôvod CN(Pôvodu)
Médium Nepremokavé Atrament
Materiál Plátno
Wall Art Print Home Decor
Podpora Base Plátno
Predmety Zátišie
Rám režim Bez rámu
Package Valcované V Tube
Pôvodný No
Umelecký Štýl A-2768-W-co1
Číslo Modelu Maliarske Plátno
Rám No
Dekorácie Plagáty a Výtlačky
Formulár Jeden

Súvisiace produkty