NF Muž Elektrickým Prúdom Terapie SM Hračka Žena Análny Plug Flirtovanie Análny Plug Zahusťovanie Flirtovanie Dospelých, Sexuálne Hračky

€18.88

-20%

€23.60

Nový produkt

1 položky

Štítky: absorbovať šok, šok na bicykli, žart šok, mtb shock, electr šok, electr shocker, elektrické žart, vtip šok, zadné tlmenie, elektrické vtip.

modname=ckeditor [Materiál] kvalitné priestor hliníkovej zliatiny, nikdy hrdzu, čistý ručné zrkadlo, leštenie, skutočný objekt je ešte krajšie ako na obrázku! [Size] Celková dĺžka 150 mm, maximálny priemer 35 mm a hmotnosť 278 g.Poznámka: veľkosť produktu môže mať trochu chyba v dôsledku rôznych oceňovacích metód, meracie nástroje, atď.Všeobecne platí, že chyba ±2 mm je normálne, ktoré nie sú problémy s kvalitou alebo v rozpore úvod.Jedinečné vysoko kvalitné priestor hliníkovej zliatiny materiálu, môžete jednoducho čistiť, utrieť a uložiť.Má vlastnosti nízka špecifické teplo.Aj keď to cíti chlad spočiatku to bude veľmi rýchlo meniť s telesnú teplotu.V horúcom lete sa môžete cítiť pocit z dvoch vrstiev ľadu a ohňa.Môžete zostať chladný a užite si osviežujúci pohodlie že iné materiály nemôže zodpovedať.V pohode; v chladnej zime, môžete použiť teplé taška na ohrev a užívajte si pohodlnejšie teplé skúsenosti.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy & dovolenku.Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu objednávku po uplynutí 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovania vašej objednávky a dostať späť k vám asp.

Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

dav Dospelý
Položka Druh Análny Sex Hračky
Funkcia a účel Elektrickým prúdom fyzioterapia flirtovanie
Pôvod CN(Pôvodu)
Ovládanie typ manuál
Nemravný Obrázok No
Názov Značky YUKUI
veľkosť tela see details
Materiál Hliníkové Zliatiny
farba Striebro
So Sexuálnym Podtextom No
Čas použiteľnosti no
Maximálny hluk no

Súvisiace produkty