4 nastavte hermeticky uzavretých Plastových Box Chladnička Ostrejšie Kuchyňa Zrna, Skladovanie PP Zapečatenej Krabice Chladnička Ostrejšie Potraviny Mäso Úložný Box

€0.44

-42%

€0.76

Nový produkt

1 položky

Štítky: kuchyňa úložný box stredný, biela úložný box set, skladovanie potravín, skladovanie potravín box set verre, potravinársky skladovanie, tovar skladovanie potravín, box shockproof, vodotesný box, kuchyňa úložný box strany potravín, tier skladovanie potravín.

Funkcie:

1. Vyrobený z vysoko-kvalitného PP materiál, netoxické, odolné a trvanlivé.

2. Modul Snap-in design, dobre tesniace, vlhkosti-dôkaz a plesniam-dôkaz.

3. Teplotný rozsah: -20℃-120℃.

4. Upgrade obale a budete dostávať dobrý produkt.

Popis:

Vzduchotesné dózy v kuchyni majú dobré utesnenie a vlhkosti-dôkaz účinky a suché potraviny (napríklad korenie a zrná) sa ľahko ovplyvnený mierne počasie.

Zapečatené nádrž má jednoduchý tvar, transparentné textúra, a vynikajúce vzduchotesnosť, a dá dobre sa zabránilo vniknutiu vody, pary a aby kuchyni upratané.

Vode a vlhkosti-dôkaz materiálu účinne oddeľuje prach, hmyz, prach a na zabezpečenie čistoty potravín.Priehľadné okno umožňuje skladovanie jasne viditeľné a ľahko vybrať a umiestniť položky.

Špecifikácie:

Materiál:plast

Package Zahrnuté:

4pcs*box

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Materiál Plastové
Názov Značky AMW
Štýl Moderné
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty