Elektrické Skrutka Zámok Západka Drop Skrutka NC Mode Dvere Zámok pre Zabezpečenie Kontroly Prístupu ligent Zámok Elektronický Bezpečnostný Zámok

€15.43

-31%

€22.69

Nový produkt

1 položky

Štítky: skrutka elektrické, západka elektrické, západka dvere, západka dverí zamky, zámok wafu, dvere vchodové zámok, dvere heslo na uzamknutie, západka zámku, miestny dverí zamky, zámky dverí smart.

S dverami v blízkosti čase oneskorenia, funkcie, bude zámok do dverí úplne zastaví, účinne chráni dvere a zámok z dae.Superior nízkej teplote konštrukcia, bezpečné a odolné.

Nová štruktúra optimalizácia dizajn, stabilnejšie a bezpečnejšie.Ultra-low-power design, odolnejšie a viac šetrné k životnému prostrediu. Ako 500 000 krát centrálne zamykanie odolnosť.Vyrobené z vysokopevnostnej hliníkovej zámok telo, nerez skrutky.Prevádzkové Režimy : NC (zavrieť, keď powered) pri Poruche.Vhodný pre drevené dvere, sklenené dvere, kovové dvere, protipožiarne dvere, atď.Prichádza s upevňovacie skrutky a všetky potrebné diely na nosenie ako je za štandardné aplikácie.

Zámok je dôležitý nástroj pre zachovanie rodiny, domovoch, školách a na iných miestach.vybrali dobrý zámok je rovnocenné s výberom bezpečnosti a spoľahlivosti.tento elektromagnetický ventil zámok môže pomôcť vám vyriešiť všetky starosti.je odolný a nebude ľahko daed.je vhodné na inštaláciu a je dobrou voľbou pre vás na hodinky vášho domova.

Špecifikácia:

Typ Položky: Elektrické Západka Drop Skrutka Zámok

Prevádzkový Režim: NC Fail Safe (zavrieť, keď powered)

Funkcia: Nízka teplota

Napätie: 10V DC -18V

Okamžitý prúd: 850mA

Pracovný prúd: 85mA

Čas : čas : 0 / 3 / 6 druhý

Farba:Strieborná

Materiál:Hliníková zliatina + nehrdzavejúcej ocele

Veľkosť:200 mm*35mm*40 mm

Obsah Balenia:

1 * Elektrický zámok mortise

1 * Návod na použitie

1 * Inštalácia veľkosť nálepky

1 * Balík skrutka

1 * Obyčajné pevné dosky

1 * netic upevňovacia doska

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Certifikácia ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)
Povrchová Úprava ŽIADNE
Materiál Zliatiny zinku
Číslo Modelu Elektrický zámok mortise

Súvisiace produkty