Luslos Farebné Láska Srdce Balón Vytlačené Ženy Dámske Elegantné Letné T-Letné tričko Krátky Rukáv Košele T O tvaru Ženského Oblečenia

€3.65

-46%

€6.88

Nový produkt

1 položky

Štítky: baseball čiapky na mieru, dámske tašky deň detí, bay15d led 100ks kremíka, nálepku senzor dexcom g6, veľkoobchod keramické zubné, samsung s20fe popruh prípade, práčka bábiky big, veľkoobchodné reťazce ošetrovateľstva, vaporwave graphic tshirt.

Tabuľka Veľkostí

Dobrý deň!Vitajte v našom obchode!Veľkosť: S M L XL XXL XXXL Textílie:Polyester,Spandex a Bavlna Golier: O-krku Rukáv: Krátky Rukáv T Shirt Podpora: Veľkoobchod a Dropshipping Package zahrnuté: 1x módne ženy tričko Poznámka: 1.Je tam 2-3 cm rozdiel podľa ručné meranie. 2.prosím, skontrolujte meranie graf starostlivo pred zakúpením položky. 3.Vezmite prosím na vedomie, že mierne farebný rozdiel by mal byť prijateľný vzhľadom na svetelné a displeja.

Láska Srdce T-shirt

Ženy Krátky Rukáv T Shirt

Značka Príbeh

1.Spoločnosť sa špecializuje na oblečenie a predaj šperkov, s mnoho rokov skúseností v odbore; 2.Prevádzkových charakteristík spoločnosti na viacero druhov a zásady malé zisky, vyhrať dôveru domácich zákazníkov; 3.Spoločnosť úver, udržať zmluvy, na zabezpečenie kvality výrobku; 4.Spoločnosť s počet predajcov a výrobcov, aby stanoviť dlhodobú stabilnú kooperatívne vzťahy; 5.Spýtajte sa na viac,Dajte nám robiť veci lepšie!

Sezóna Leto
Dekorácie ŽIADNE
Topy Typ Tees
Názov Značky Lus Los
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Vzor Typ Karikatúra
Rukáv Štýl Pravidelné
Rukáv Dĺžka(cm) Krátke
Golier O-Krku
Textílie Typ Broadcloth
Položka Druh topy
Číslo Modelu W3837
Štýl STREETWEAR
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Spandex
Pohlavie Ženy

Súvisiace produkty