Fľašiach Lotion Dávkovač Kontajner Otočiť 6pcs 100ml Prenosné Transparentné Prázdne Jasné, Plastové Šampón Sprejová Fľašu

€3.96

-27%

€5.43

Nový produkt

1 položky

Štítky: 1 veľký kôň perinu, 1 kw otáčky motora ovládanie, austrálsky piť tácky, 150mm x 150mm mäkké filter, audi kabriolet nálepky, zvlhčovače 15 litrov, audi konektor 2 pinová, prívod vzduchu 2008 bmw 535xi, vstup vzduchu honda civic fk7.

6pcs 100ml Prenosné Transparentné Prázdne Sprej Fľaše, Plastové Naplniteľné Parfum Kozmetické Vzorky Kontajnerov s 2ks Lievik

Funkcia:

Jednoduché ovládanie: skladá sa z 2 častí a môže byť používaný sprísnenie trysky.Môžete skontrolovať množstvo zostávajúcej kvapaliny v priehľadnú fľašu.

Sprej aj hmla: môžete sprej veľmi hustej hmly na výstupe.Vyčerpávajúce je veľmi jednoduché.Sprej atomizáciu je rozdelené rovnomerne.

Použitie v rôznych situáciách: zásobovanie vodou, záhradníctvo pestovanie, čistenie nástrojov, dezinfekčný roztok na riedenie, atď.Náplň je veľmi pohodlné.

Široko používaný v rodine, outdoor, cestovanie, cestovania, kancelárie, učebňa, auto, atď.

Špecifikácia:

Materiál: Telo PET, Spp PP

Farba: Číra

Kapacita: 100 ml

Množstvo: sprejová fľašu * 6, lievik * 2

Preventívne opatrenia:

Vďaka tomu je spotrebný materiál, to bude trvať približne 6 mesiacov vymeniť.

Ak alkoholu dezinfekčné prostriedky sú pridané, neuchovávajte ich v priamom slnečnom svetle alebo v miestach s veľkým teplotným rozdielom (napríklad na elektrických prístrojov).

Neinštalujte v blízkosti ohňa, zdroja alebo zdroja tepla.

V prípade, deformácie alebo poškodenia, prosím, prestaňte okamžite.

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, nechajte mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

6 x Prázdne Sprej Fľaše

2 x Zúžení

Číslo Modelu Sprej Na Fľaše
Veľkosť 100ml

Súvisiace produkty